GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΒΑΣΗ

Μετά την αγωνιστική δράση της 20ής αγωνιστικής και στο παιχνίδι με τον Άρη, η Xanthi FC επέστρεψε στη βάση της, ξεκινώντας από την Παρ...


Μετά την αγωνιστική δράση της 20ής αγωνιστικής και στο παιχνίδι με τον Άρη, η Xanthi FC επέστρεψε στη βάση της, ξεκινώντας από την Παρασκευή τη νέα – μικρής διάρκειας – προετοιμασία της για τη συνέχεια των υποχρεώσεών της. Το 6ο παιχνίδι του 2020 – σε διάστημα 18 ημερών – ανήκει στο παρελθόν με τους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Παράσχου να γυμνάζονται σε δύο γκρουπ, με όσους αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση της Πέμπτης να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Ζεάν Μπαριέντος και ο Αριστοτέλης Καρασαλίδης επιστρέφουν στη διάθεση του προπονητή μετά την ποινή της μιας αγωνιστικής, από την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Δήμος Μπαξεβανίδης δηλώθηκε να απουσιάσει στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (22η αγωνιστική).

Διαιτητής του αγώνα με τον ΟΦΗ, ορίστηκε να είναι ο Ιωάννης Παπαδόπουλος (ΕΠΣ Μακεδονίας), με α’ βοηθό τον Νικολαΐδη Κωνσταντίνο (ΕΠΣ Μακεδονίας), β’ βοηθό τον Πέτρο Πάτρα (ΕΠΣ Μακεδονίας), 4ο διαιτητή τον Γιώργο Τάση (ΕΠΣ Ηπείρου), διαιτητή VAR τον Σέζο Αθανάσιο (ΕΠΣ Κιλκίς), και διαιτητή AVAR τον Σπυρόπουλο Παντελή (ΕΠΣ Αν. Αττικής).



Δεν υπάρχουν σχόλια