GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Και επίσημα από σήμερα διοικητής του ΠΓΝΑ ο Βαγγέλης Ρούφος

Ορκίστηκε την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020 στα γραφεία της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας, ο νέος διοικητής του νοσοκομείου της Αλεξανδρ...


Ορκίστηκε την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020 στα γραφεία της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας, ο νέος διοικητής του νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Ρούφος, παρουσία του Διοικητή της Δημήτρη Τσαλικάκη και από σήμερα Δευτέρα θα βρίσκεται πλέον στο γραφείο της διοίκησης ξεκινώντας την εκτέλεση των καθηκόντων του.

Η απόφαση για την τοποθέτηση του δημοσιεύθηκε την προηγούμενη ημέρα, Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020 στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και έχει ως εξής:

“Διορίζουμε τον κ. ΡΟΥΦΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟ του Δημητρίου, με Α.Δ.Τ.: ΑΕ 201739, πτυχιούχο του Μαθηματικού Τμήματος της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κάτοχο Μεταπτυχιακού Τίτλου στη Βιοηθική της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ως Διοικητή στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, αρμοδιότητας 4 ης Υ.ΠΕ. Μακεδονίας & Θράκης του Υπουργείου Υγείας, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, σε αντίστοιχη οργανική θέση της κατηγορίας Ε.Θ. του Ν. 3528/07, με βαθμό 1Ο , με τριετή θητεία, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 2 του Ν. 4052/2012.”


Δεν υπάρχουν σχόλια