GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΜΑΙ… ΕΓΩ! ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΣΕΠΕΛΗΣ! ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ… ΧΟΡΟΥΣ

Με το αυτοκίνητο του Δήμου Ξάνθης εμφανίστηκε και στο χορό των δημοτικών υπαλλήλων ο Δήμαρχος Τσέπελης το βράδυ του Σαββάτου και μάλιστα...

Με το αυτοκίνητο του Δήμου Ξάνθης εμφανίστηκε και στο χορό των δημοτικών υπαλλήλων ο Δήμαρχος Τσέπελης το βράδυ του Σαββάτου και μάλιστα συνοδευόμενος από τη… σύζυγό του (!), θέλοντας με τον τρόπο αυτό να διαμηνύσει φυσικά σε κάθε κατεύθυνση (και στο Μαχητή πρωτίστως…), ο… Νόμος είμαι… εγώ και σας γράφω στα «παλιά» μου υποδήματα όλους! (σ.σ. Αλλιώς το λέει βέβαια, «σας έχω γραμμένους όλους στ’….α…..» αλλά το νόημα είναι το ίδιο!).

Εξακολουθώντας να χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο του Δήμου Ξάνθης για μια ΙΔΙΩΤΙΚΗ και ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ του παρουσία προκειμένου να του πληρώνουν οι δημότες και τις βενζίνες!

Κανένα πρόβλημα, αρκεί επισήμως να κάνει μια (ακόμη) τροποποίηση ο Υπουργός Εσωτερικών κ.Θεοδωρικάκος με την οποία θα παραχωρεί το δικαίωμα στους Δημάρχους να κυκλοφορούν με τα αυτοκίνητα των… Δήμων τους και για ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ τους δουλειές, να πληρώνουν δηλαδή οι δημότες και τις βενζίνες τους και να τα παρκάρουν μάλιστα έξω από την… πόρτα του σπιτιού τους!
(σ.σ. Και να ‘ναι και κανείς φτωχός…Μιλάμε για έναν άνθρωπο που δεν ξέρει τι έχει, είναι από τους πλέον πλούσιους της πόλης και εισπράττει μηνιαία αντιμισθία 3.420 ευρώ!!!).


Δεν υπάρχουν σχόλια