GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κάντε το μάζεμα των καλοκαιρινών ρούχων… παιχνιδάκι!

Ξεκινήστε το μάζεμα των καλοκαιρινών ρούχων αφού πρώτα τα έχετε πλύνει όλα καλά.


Ξεκινήστε το μάζεμα των καλοκαιρινών ρούχων αφού πρώτα τα έχετε πλύνει όλα καλά.
Διαλέξτε ποια ρούχα μπορούν να φορεθούν και το φθινόπωρο ή τον χειμώνα και μαζέψτε αυτά τα ρούχα που είναι άκρως καλοκαιρινά.

Αποθηκεύστε τα ρούχα σας μέσα σε τσάντες με λίγη λεβάντα για να μην πλησιάσουν έντομα.

Διαβάστε τα παρακάτω απλά και εύκολα κόλπα και θα μπορέσετε να κάνετε το μάζεμα των καλοκαιρινών ρούχων παιχνίδι.

Ξεκαθάρισμα πριν αποφασίσετε ποια ρούχα πάνε για μάζεμα και ποια όχι, κάντε ένα ξεκαθάρισμα και αποφασίστε ποια ρούχα δεν θα θέλατε να φορέσετε το επόμενο καλοκαίρι. Ξεκαθαρίστε από τώρα τα καλοκαιρινά σας ρούχα που το καλοκαίρι μόλις πέρασε και θυμάστε ξεκάθαρα τι φορούσατε και τι όχι.

Ξεκινήστε το μάζεμα ξεκαθαρίζοντας πρώτα τα καλοκαιρινά ρούχα που φοριούνται ακόμα και το φθινόπωρο από αυτά που είναι αποκλειστικά και μόνο για το καλοκαίρι.

Αποφασίστε ποια καλοκαιρινά ρούχα φοριούνται όλο τον χρόνο Υπάρχουν μερικά καλοκαιρινά ρούχα που φοριούνται όλη τη διάρκεια του χρόνου. Μερικά φανελάκια, t-shirts και γιλέκα είναι τέλεια για όλες τις εποχές. Μαζέψτε σίγουρα οτιδήποτε εξωτικό, λουλουδάτο και πολύχρωμο. Αυτά σίγουρα δεν θα τα φορέσετε μέσα στο καταχείμωνο.

Αποφασίστε ποια ρούχα μπορείτε να δώσετε σε κάποιο ίδρυμα.

Πλύντε τα ρούχα που θα μαζέψετε Όσα ρούχα θα μαζευτούν και θα πάνε για αποθήκευση καλό είναι να είναι πλυμένα. Μην μαζεύετε ρούχα που δεν έχουν πλυθεί γιατί οι μυρωδιές θα μεταφερθούν και στα υπόλοιπα ρούχα και οι λεκέδες θα καταστρέψουν τα ρούχα σας.

Αποθήκευση
Υπάρχουν ειδικές πλαστικές τσάντες και σακούλες που χωράνε πολλά πράγματα. Μπορεί τα ρούχα σας εκεί μέσα να τσαλακωθούν αρκετά αλλά θα παραμείνουν καθαρά και δεν θα μπορούν να τα πλησιάσουν ζωύφια. Αν έχετε έξτρα χώρο σε κάποια ντουλάπα βάλτε εκεί τα πιο ευαίσθητα ρούχα που δεν θέλετε να πάθουν κάτι κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης τους μαζί με άλλα ρούχα. Τα ρούχα που θα μπουν σε τσάντες ρολάρετέ τα έτσι ώστε να πιάσουν όσο το δυνατόν λιγότερο χώρο και να τσαλακωθούν λιγότερο.

Μαζέψτε τα ρούχα μέσα σε τσάντες αλλά φροντίστε να μην της γεμίζετε μέχρι πάνω για να μπορούν τα ρούχα να αναπνέουν.

Προστασία
Βάλτε τις σακούλες ή τις τσάντες σε καθαρό και χωρίς πολύ υγρασία μέρος. Αποφύγετε αποθήκες και πατάρια που συνήθως έχουν την περισσότερη υγρασία. Βάλτε μέσα στις σακούλες, τις τσάντες ή τις βαλίτσες με τα καλοκαιρινά σας ρούχα λίγη λεβάντα για να μην πλησιάσουν ζωύφια.


Δεν υπάρχουν σχόλια