GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Τραυματισμένο το εργατικό κέντρο Ξάνθης, προσπαθεί να προστατεύσει τα δίκια των εργαζομένων.

Δυστυχώς, το εργατικό κέντρο της Ξάνθης και σχεδόν όλα τα εργατικά της Ελλάδος, με τις πενιχρές του δυνατότητες θύμα και αυτό των μνη...


Δυστυχώς, το εργατικό κέντρο της Ξάνθης και σχεδόν όλα τα εργατικά της Ελλάδος, με τις πενιχρές του δυνατότητες θύμα και αυτό των μνημονίων, προσπαθεί να προστατεύσει τα δίκια των εργαζομένων και κυρίως αυτά που έχουν να κάνουν με τα προληπτικά μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς, αλλά κυρίως, την αδικία που πολλές φορές υφίστανται από ανήθικους και κακούς εργοδότες.

Με την υποχρηματοδότηση στο μηδέν και τις υπηρεσίες ελέγχου υποστελεχωμένες, ο πρόεδρος και ο γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης, αρκούνται, με αφορμή τον θάνατο εργαζομένου και πατέρα, σε μία συλλυπητήρια επιστολή.

Είναι λυπηρό να βλέπει κανείς την Ξάνθη αποδεκατισμένη από επιχειρήσεις και τους νέους ανθρώπους καθημερινά να αναζητούν την τύχη τους στην ξενιτιά με αποτέλεσμα και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι πολλές φορές να βάζουν σε δεύτερη μοίρα ακόμη και την ζωή τους στην προσπάθεια να βρούνε μεροκάματο και να στηρίξουν τις οικογένειες τους.

Δυστυχώς, παρά τις εξαγγελίες από την εκάστοτε Ελληνική Κυβέρνηση, η ανάπτυξη και η δημιουργία θέσεων εργασίας, ειδικά στην οικοδομή, φαντάζει σαν ένα κακό, θολό και σκοτεινό όνειρο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Ε.Υ.Κ. ΞΑΝΘΗΣ
Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας για τον θάνατο του 23χρονου συναδέλφου που έχασε τη ζωή του, εν ώρα εργασίας στο εργοτάξιο της εταιρίας ΑΚΤΩΡ στο χωριό Δημάριο.

Δυστυχώς οι θάνατοι και οι τραυματισμού εργαζόμενων αυξάνονται και μένουν στις μνήμες μας.

Το Εργατικό Κέντρο Ξάνθης βρίσκεται πάντα στο πλευρό όλων των εργαζομένων και στις οικογένειές τους και ζητάει την απόδοση ευθυνών όπου και σε όποιους αναλογούν και απαιτεί τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων ώστε να μην θρηνήσουμε άλλους συναδέλφους.


Δεν υπάρχουν σχόλια