GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Δέκα χρήσεις της μπύρας που πιθανώς δεν γνωρίζετε – Θα σας «λύσουν» τα χέρια

Απρόσμενες χρήσεις και καταπληκτικά οφέλη της μπύρας που πιθανώς δεν γνωρίζουμε, την καθιστούν απαραίτητη όχι μόνο ως αλκοολούχο ποτό ...


Απρόσμενες χρήσεις και καταπληκτικά οφέλη της μπύρας που πιθανώς δεν γνωρίζουμε, την καθιστούν απαραίτητη όχι μόνο ως αλκοολούχο ποτό που προσφέρει απόλαυση και χαλάρωση όλες τις εποχές του χρόνου. Έτσι, την επόμενη φορά που θα πάρετε να πιείτε μια μπύρα, σκεφτειτε πού αλλού θα την χρησιμοποιήσετε…
Θρέφει και βοηθά την ανάπτυξη των μαλλιών
Η μπύρα είναι πλούσια σε βιταμίνη Β και πυρίτιο, τα βασικά συστατικά για υγιή μαλλιά που διεγείρουν επίσης την ανάπτυξή τους. Απλά ρίξτε ένα ποτήρι μπύρα στα μαλλιά σας, κάντε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής και αφήστε για πέντε λεπτά. Ξεπλύνετε με κρύο νερό.

Κάνει το δέρμα λείο
Η μπύρα περιέχει αντιοξειδωτικά που εμποδίζουν την γήρανση του δέρματος. Αλλά, παραδόξως, αυτό το αλκοολούχο ποτό έχει και ένα άλλο καταπληκτικό πλεονέκτημα: Ενισχύει την ανάπλαση του δέρματος μειώνοντας τις λεπτές ρυτίδες. Δοκιμάστε αυτή τη μάσκα προσώπου: Ανακατέψτε 1 κουταλιά της σούπας μπύρα, ένα ασπράδι αυγού και 3 σταγόνες αμυγδαλέλαιο. Απλώστε σε καθαρό πρόσωπο και αφήστε για 10 λεπτά.

Βοηθά να κοιμάστε καλύτερα
Ο λυκίσκος είναι ένα από τα βασικά συστατικά της μπύρας, φυσικό ηρεμιστικό και γνωστό ως μια αποτελεσματική θεραπεία για την αϋπνία. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το απλό τέχνασμα: Πλύνετε τις μαξιλαροθήκες σας με ίση ποσότητα νερού και μπύρας. Το ύφασμα θα απορροφήσει το άρωμα του λυκίσκου και θα σας κάνει να κοιμηθείτε πιο γρήγορα.

Αντιμετωπίζει τα κουρασμένα πόδια
Γεμίστε ένα μπολ με κρύα μπύρα και βάλτε μέσα τα πόδια σας για λίγα λεπτά. Η αναζωογονητική αναβράζουσα επίδραση της μπύρας θα τα βοηθήσει να χαλαρώσουν μετά από μια μακρά δύσκολη μέρα.

Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος
Εκτός από την τόνωση της επιδερμίδας η μπύρα βοηθά επίσης στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος. Ως αποτέλεσμα, ο τόνος του δέρματος γίνεται ομοιόμορφος. Πάρτε μια χούφτα φράουλες και 2 κουταλιές της σούπας μπύρα. Ανακατέψτε τα υλικά μαζί μέχρι να έχετε μια πάστα. Απλώστε στο πρόσωπό σας κάνοντας ελαφρύ μασάζ και ξεπλύντε.

Μια μαρινάδα μπύρας μαλακώνει το κρέας
Η μπύρα είναι μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε να μαλακώσετε το κρέας, χωρίς να αλλάξει η γεύση του. Τοποθετήστε το κρέας σε ένα πλαστικό δοχείο και προσθέστε λίγη μπύρα. Μαρινάρετε στο ψυγείο. .

Προσθέτει λάμψη στα ξύλινα έπιπλα
Ρίξτε λίγη ζεστή μπύρα σε ένα μαλακό πανί και τρίψτε την επιφάνεια του ξύλου που πρέπει να αναζωογονηθεί. Αποτέλεσμα: Τα έπιπλά σας αποκτήσουν επιπλέον λάμψη και θα φαίνονται σαν καινούργια.

Κρατά τις μύγες μακριά
Η μπύρα κρατά τις μύγες μακριά από το φαγητό σας. Απλά ρίξτε λίγη σε ένα ποτήρι, καλύψτε το με αλουμινόχαρτο και κάντε κάποιες μικρές τρύπες. Οι μύγες, που προσελκύονται από τη μυρωδιά του ποτού, θα πέσουν μέσα και δεν θα μπορούν να βγουν.

Κάνει τα μεταλλικά αντικείμενα πιο λαμπερά
Η μπύρα έχει ένα χαμηλό επίπεδο οξύτητας που είναι τέλειο για γυάλισμα οποιουδήποτε μεταλλικού αντικειμένου. Απλά ρίξτε λίγη μπύρα σε ένα πανί και τρίψτε το μεταλλικό αντικείμενο. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να αφήσετε τα αντικείμενα για λίγα λεπτά μέσα σε μπύρα. Μετά θα τρίψετε με ένα στεγνό ύφασμα και θα λάμπουν σαν καινούρια

Βοηθά στην αφαίρεση της σκουριάς
Τα οξέα στη μπύρα απομακρύνουν την σκουριά. Ρίξτε λίγη πάνω στην σκουριασμένη επιφάνεια, περιμένετε μερικά λεπτά και δοκιμάστε ξανά.


Δεν υπάρχουν σχόλια