GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Λύθηκε το θέμα της υπερδέσμευσης στα Σχέδια Βελτίωσης

Λύθηκε το τυπικό ζήτημα που είχε ανακύψει με την υπερδέσμευση των 600 εκατ. ευρώ στα Σχέδια Βελτίωσης σύμφωνα με πληροφορίες του Agron...


Λύθηκε το τυπικό ζήτημα που είχε ανακύψει με την υπερδέσμευση των 600 εκατ. ευρώ στα Σχέδια Βελτίωσης σύμφωνα με πληροφορίες του Agronews, κάτι που σημαίνει ότι οι εγκριτικοί πίνακες που αναμένονται από τις Περιφέρειες, θα περιέχουν την πλήρη λίστα δικαιούχων.

Παράλληλα, μέχρι τις 24 Ιανουαρίου αναμένεται να αναρτηθούν οι λίστες δικαιούχων στα Σχέδια Βελτίωσης στη Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα και Ανατολική Μακεδονία Θράκη και μέχρι το τέλος του μήνα θα αναρτηθούν σε σχεδόν όλες τις υπόλοιπες Περιφέρειες, σύμφωνα με ανάρτηση του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Μηχανημάτων (ΣΕΑΜ) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με τον ΣΕΑΜ, οι αξιολογήσεις έχουν ολοκληρωθεί σχεδόν κατά 100%, ενώ σε μεγάλο ποσοστό πανελλαδικά έχει ολοκληρωθεί και το στάδιο της γνωμοδότησης (είναι το στάδιο που ακολουθεί την αξιολόγηση).

Σημειώνεται εδώ πως ένα τεράστιο ζήτηµα που έχει τεθεί µετ’ επιτάσεως είναι ο τρόπος διαµοιρασµού της στις Περιφέρειες. Οι αρχές σε Θεσσαλία και Μακεδονία ζητούν να µην υπάρξει αναλογικός διπλασιασµός ανά Περιφέρεια, καθώς έτσι θα έχουν πολλούς επιλαχόντες, ενώ άλλες Περιφέρειες µε µικρότερη αγροτική δραστηριότητα θα έχουν µόνο δικαιούχους.




Δεν υπάρχουν σχόλια