GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δ. Αδαμίδης: “Ζήτησα τη μετακίνηση στην παιδιατρική του νοσοκομείου Διδυμοτείχου”

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο νυν διοικητής του νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης, Δημήτρης Αδαμίδης, ανακοίνωσε την α...


Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο νυν διοικητής του νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης, Δημήτρης Αδαμίδης, ανακοίνωσε την απόφασή του να ζητήσει από τον Διοικητή της 4ης ΔΥΠΕ να τον μετακινήσει στο νοσοκομείου Διδυμοτείχου για να υπηρετήσει στην Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου, μόλις παραδώσει τη διοίκηση στον νέο διοικητή του ΠΓΝΑ.

Δείτε τι αναφέρει αναλυτικά:
“Σε όλα τα προβλήματα υπάρχουν 2 λύσεις: ή γκρινιάζεις και δεν κάνεις τίποτα ή παίρνεις απόφαση να προσπαθήσεις να το λύσεις.

Πρόσφατα παραιτήθηκαν 2 συνάδελφοι παιδίατροι στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου και έτσι απέμειναν μόνο 2, δηλαδή 15 εφημερίες έκαστος!! Δυστυχώς κανένας από τους συναδέλφους παιδίατρους του Π.Γ.Ν.Α. δεν έδειξε προθυμία να βοηθήσει.

Έτσι αποφάσισα και ζήτησα από τον Διοικητή της 4ης ΥΠΕ να πάρει απόφαση μετακίνησής μου, από την επομένη της παράδοσης της διοίκησης του Π.Γ.Ν.Α., στο Γ.Ν.Διδ/χου ώστε να βοηθήσω α’ ενός με να λειτουργήσει η παιδιατρική και αφ’ετέρου να αναδιοργανωθεί σε σωστή βάση.

Ριχνόμαστε λοιπόν στη δουλειά, πράγμα γνώριμο (1η φορά στο Κ.Υ. Εχίνου με την οργάνωση του παιδιατρικού ιατρείου και του προγράμματος προληπτικής παιδιατρικής Ν.Ξάνθης, 2η φορά στην Παιδιατρική του Νοσοκομείου Ξάνθης, 3η στη Διοίκηση του Π.Γ.Ν.Α. και 4η τώρα…).
Υγεία να ‘χουμε και όλα θα γίνουν!”


Δεν υπάρχουν σχόλια