GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Οι μαθητές πήραν μία «γεύση» από το δημοτικό συμβούλιο Τοπείρου

Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Εξοχής, συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή τους κ. Γεώργιο Ξανθόπουλο , τους δασκάλους τους και μέλη το...


Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Εξοχής, συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή τους κ. Γεώργιο Ξανθόπουλο , τους δασκάλους τους και μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Εξοχής επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Ευλάλου.

Οι μαθητές έγιναν θερμά δεκτοί, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, από τον Δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μίχογλου , τον Αντιδήμαρχο Δημήτριο Ψεμματά και τον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. « Κ.Π.Φ.Α.» Δημήτριο Παπαδόπουλο.

Ο δήμαρχος ενημέρωσε τους μαθητές για την ιστορία, τη δομή, τα χαρακτηριστικά, τα όργανα διοίκησης και τη λειτουργία του δήμου, τους παρουσίασε τις δράσεις των δημοτικών υπηρεσιών και τους εξήγησε τον τρόπο και τη διαδικασία με την οποία οργανώνεται συνολικά το πρόγραμμα δράσης.

Τα παιδιά ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για την ηθική και υλική στήριξη που προσφέρει στο σχολείο τους σε ό, τι αφορά την ομαλή λειτουργία και συντήρησή του κτιρίου του και τον ενημέρωσαν για θέματα του σχολείου.

Στο τέλος της συνάντησης τα μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων πρόσφεραν στο δήμαρχο ένα ημερολόγιο που έφτιαξαν τα παιδιά του σχολείου, τον ευχαρίστησαν για το χρόνο του κι έβγαλαν μαζί του αναμνηστικές φωτογραφίες.

Ο Δήμαρχος πρόσφερε στους μαθητές κεράσματα και τους προσκάλεσε να γίνουν ενεργοί πολίτες του τόπου.


Δεν υπάρχουν σχόλια