GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Επίτιμο μέλος του Συλλόγου Φεριωτών Θεσσαλονίκης ο Νίκος Γκότσης

“Αιφνιδιασμό αλλά και μεγάλη τιμή αποτέλεσε για εμένα η ανακοίνωση της απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου Φεριωτών Θεσσαλονίκης “Κοσμοσώτειρα...


“Αιφνιδιασμό αλλά και μεγάλη τιμή αποτέλεσε για εμένα η ανακοίνωση της απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου Φεριωτών Θεσσαλονίκης “Κοσμοσώτειρα Βήρας”, να με ανακηρύξουν επίτιμο μέλος του Συλλόγου κατά την διάρκεια κοπής της βασιλόπιτας. Από καρδιάς τους ευχαριστώ θερμά” αναφέρει σε ανάρτησή του ο Νίκος Γκότσης που βρέθηκε στην εκδήλωση του Συλλόγου για την κοπή της πίτας του 2020 και δέχθηκε την τιμή να ανακηρυχθεί επίτιμο μέλος.
Αξίζει να σημειώσουμε πως τo 2011 όταν παρουσίασε το βιβλίο του “Βήρα Φέρετζικ Φέρες έρως πόλεως αυτής” σε μια εκδήλωση που μαζεύτηκαν όλοι οι Φεριωτές της Θεσσαλονίκης τους παρέδωσε τις καταστάσεις με διευθύνσεις και τηλέφωνα κατοίκων της Θεσσαλονίκης με καταγωγή από τις Φέρες και τους είπε “δεν φεύγουμε από εδώ αν δεν πάρουμε την απόφαση να κάνουμε σύλλογο”. Κι έτσι έγινε. Ιδρύθηκε ο Σύλλογος Φεριωτών Θεσσαλονίκης “Κοσμοσώττερια Βήρας” και σήμερα τον τίμησαν και τον έκαναν επίτιμο μέλος τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια