GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αδριανούπολη: Οι Θρακιώτες στηρίζουν την αγορά όπλων που θα «χτυπήσουν» την… Θράκη

Δυστυχώς η Θράκη και αριθμός Θρακιωτών, δεν αντιλαμβάνεται ότι η «βόλτα» στην Αδριανούπολη ενισχύει το Τουρκικό οπλοστάσιο το οποίο θα...


Δυστυχώς η Θράκη και αριθμός Θρακιωτών, δεν αντιλαμβάνεται ότι η «βόλτα» στην Αδριανούπολη ενισχύει το Τουρκικό οπλοστάσιο το οποίο θα χρησιμοποιηθεί – τουλάχιστον αυτό δείχνουν οι δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου και φυσικά των εδώ δορυφόρων της Άγκυρας. εναντίων της Θράκης όταν θα έρθει εκείνη η ώρα.

Ορισμένοι Θρακιώτες δεν αντιλαμβάνονται ότι αφήνοντας το συνάλλαγμα τους στην Τουρκία – διότι στην ουσία περί συναλλάγματος πρόκειται – ενισχύουν το Τουρκικό οπλοστάσιο και την Τουρκική Αμυντική Βιομηχανία.

Προφανώς δεν γνωρίζουν ότι η Τουρκία πληρώνει τις εισαγωγές και τις συμπαραγωγές οπλικών συστημάτων από την Αμερική, την Ρωσία, το Πακιστάν και αλλού, με συνάλλαγμα που οι Θρακιώτες το «ακουμπάνε» με την «αθώα» τους βόλτα για ψώνια στην Αδριανούπολη.

Η θέση της Τουρκίας για την Θράκη είναι ξεκάθαρη. Την διατρανώνει καθημερινά η Άγκυρα από τα πλέον επίσημα χείλη αυτά του προέδρου της και φυσικά οι εδώ δορυφόροι της Άγκυρας Χριστιανοί (αιρετοί) και Μουσουλμάνοι που ανήκουν στα ακραία στοιχεία της μειονότητας.

Ειλικρινά κανένας δεν μπορεί να εξηγήσει αυτό το φαινόμενο με την λογική.
Δεν είναι δυνατόν να έχεις απέναντι σου έναν εχθρό και αντί να λαμβάνεις μέτρα για να προστατευτείς, πας και τον ενισχύεις οικονομικά, γνωρίζοντας ότι είναι στους άμεσους σχεδιασμούς του να μετατρέψει την Θράκη σε Κόσοβο.

Και για να καταλάβουν κάποιοι φίλοι μας Ξανθιώτες τι σημαίνει Κόσοβο, απλά θα τους υπενθυμίσουμε ότι εκεί, με την «βοήθεια» της Άγκυρας, οι UCEKAδες, ακόμη και σήμερα σφάζουν Χριστιανούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια