GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εκτός από την Πάολα, Τάμτα, Alkatrash, Josephine και Λένα Ζευγαρά τραγουδάνε στο Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2020

Με αμοιβή 24.800 ευρώ έκλεισε την Πάολα ο Ηλίας Ασκαρίδης! Έντονη οργή απο κάποιους γιατί δεν τους...ενημέρωσε!


Με αμοιβή 24.800 ευρώ έκλεισε την Πάολα ο Ηλίας Ασκαρίδης! Έντονη οργή απο κάποιους γιατί δεν τους...ενημέρωσε!

Μετά την Πάολα θα εμφανιστεί την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στις 19.00 στην Κεντρική πλατεία της Ξάνθης, σας δίνουμε και νέα ονόματα καλλιτεχνικών που θα εμφανιστούν στο Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2020.

Ποια είναι αυτά;
Alkatrash, Τάμτα, Josephine και Λένα Ζευγαρά
(σ.σ. Όχι δηλαδή κάτι ιδιαίτερο..)

Κι ενώ συμβαίνουν ωστόσο όλα αυτά, ο Πρόεδρος Ηλίας Ασκαρίδης που όπως λένε οι πληροφορίες μου δέχτηκε τις…δριμύτατες παρατηρήσεις μέλους του Δ.Σ. γιατί δεν…ενημερώθηκε ο ίδιος πριν το όνομα της Πάολα ανακοινώσει ο «Μ» (Σ.Σ. Αυτός προτίμησε την αντιμισθία των 1.710 ευρώ προτιμώντας τη ΔΕΥΑΞ…), θέλει να ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ τον θεσμό της εκλογής της Βασίλισσας του Καρναβαλιού από τους Συλλόγους και να φέρει…μοντέλο στο δρόμο που χάραξε ο…Φανουράκης με την Ρέα Τουτουντζή και όχι μόνο!!!

Αλήθεια κύριε Ηλία Ασκαρίδη, γιατί δεν αφήνεις την Οργανωτική Επιτροπή να το αποφασίσει; Και ποιος είσαι εσύ που θέλεις να καταργήσεις τον θεσμό εκλογής της βασίλισσας του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού –κάτι ανάλογο που γίνεται και στη Θράκη-επειδή τέτοια εντολή σου έδωσε ο …Φανουράκης; Επιστροφή δηλαδή στα «παλιά»; Κι ότι πετυχημένο υπάρχει το καταργούμε, επειδή ήταν πρωτοβουλία του Πασχάλη Λύρατζη;


Δεν υπάρχουν σχόλια