GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Εξιχνιάστηκαν 4 κλοπές από επιχειρήσεις και 1 κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας στην Ξάνθης

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένες έρευνες του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, τέσσερις (4) κλοπές από επιχειρήσεις και μία (1) κλο...


Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένες έρευνες του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, τέσσερις (4) κλοπές από επιχειρήσεις και μία (1) κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας, που διαπράχθηκαν, κατά το χρονικό διάστημα από 19-3-2019 έως 12-1-2020 στην πόλη της Ξάνθης.

Συνελήφθησαν την (12-1-2020), στην Ξάνθη, από τους παραπάνω αστυνομικούς, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 27, 24 (άντρες) και 24 (γυναίκα) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή και παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων κατά περίπτωση.

Συγκεκριμένα,τις πρώτες πρωινές ώρες, οι τρεις δράστες διέρρηξαν κατάστημα στην πόλη της Ξάνθης, αφαιρώντας από το εσωτερικό του χρήματα και έναν κουμπαρά.

Μετά από σχετική καταγγελία και έρευνες, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους τρεις δράστες να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τους συνέλαβαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν δύο διαρρηκτικά εργαλεία, ένα ζευγάρι γάντια, μία κουκούλα (full-face), καθώς και ο αφαιρεθείς κουμπαράς.

Ακολούθησαν έρευνες στις οικίες των δραστών, κατά τη διάρκεια των οποίων οι αστυνομικοί εντόπισαν πλήθος αντικειμένων (κινητό τηλέφωνο, ρολόι, δέματα εταιρείας μεταφορών, είδη για κατοικίδια) τα οποία όπως διαπιστώθηκε αποτελούσαν προϊόντα κλοπής από τη διάρρηξη τριών επιχειρήσεων στην πόλη της Ξάνθης. Επιπλέον βρέθηκε μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, η οποία είχε αφαιρεθεί την 6-1-2020 από την Ξάνθη.

Όλα τα παραπάνω αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιόκτητες τους.

Κατασχέθηκαν επίσης πέντε κάλυκες από την οικία του 27χρονου, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης από την οικία του 24χρονου, καθώς και το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ οι έρευνες για τη συμμετοχή των δραστών και σε άλλες ομοειδείς περιπτώσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.


Δεν υπάρχουν σχόλια