GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Αυτοί είναι 3+1 τρόποι για να μαζέψεις τα σπασμένα γυαλιά από το πάτωμα

Στους περισσότερους από εμάς, έχει συμβεί να πέσει και να σπάσει ένα ποτήρι, ένα βάζο ή οτιδήποτε γυάλινο. Αποτέλεσμα αυτού είναι να «...


Στους περισσότερους από εμάς, έχει συμβεί να πέσει και να σπάσει ένα ποτήρι, ένα βάζο ή οτιδήποτε γυάλινο. Αποτέλεσμα αυτού είναι να «γεμίσει» ο τόπος, μικρά κομμάτια από γυαλί.
Την άρνηση (και ενίοτε τα «γαλλικά») διαδέχεται η αποδοχή ότι κάπως πρέπει να καθαρίσουμε το mess που δημιουργήσαμε (ας ελπίζουμε να μην έπεσε κρασί στο χαλί).

Συνήθως μαζεύουμε τα μεγάλα κομμάτια με την σκούπα ή τα χέρια οι πιο τολμηροί. Ωστόσο, πάντα, μένουν αυτά τα ύπουλα μικρά κομμάτια γυαλιού που αν τα πατήσεις… άουτς!

Πώς μπορείς λοιπόν να μαζέψεις τα σπασμένα γυαλιά από το πάτωμα με αποτελεσματικό τρόπο; Ψάχνοντας, βρήκαμε στο thekitchn, 4 πανέξυπνες μεθόδους που δεν είχαμε σκεφτεί έως τώρα:

Πατάτα
Πάρε μια ωμή πατάτα, κόψτην στη μέση και πίεσέ την πάνω στα γυαλιά. Θα καρφωθούν σε αυτή και φύγουν από το πάτωμα.

Φέτα ψωμί
Τα σπασμένα γυαλιά θα «κολλήσουν» στη μαλακή ψίχα του ψωμιού, μόλις την ακουμπήσουν.

Ταινία
Τα κομμάτια γυαλιού θα κολλήσουν πάνω στην ταινία με την κόλλα και θα σε απαλλάξουν από την παρουσία τους.

Υγρό χαρτί κουζίνας
Κόψε λίγο απορροφητικό χαρτί κουζίνας, βρέξε το και πίεσέ το στο σημείο όπου έχουν μείνει τα θραύσματα από γυαλιά. Σιγουρέψου ότι έχεις πάρει αρκετό χαρτί, ώστε να μην το διαπεράσει και γυαλί και κοπείς.


Δεν υπάρχουν σχόλια