GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έκοψαν στην πίτα του 2020 οι Διαιτητές καλαθοσφαίρισης Θράκης

Ο Σ.Δ.Κ. ΘΡΑΚΗΣ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του για το 2020 στην Ορεστιάδα Έβρου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι διαι...


Ο Σ.Δ.Κ. ΘΡΑΚΗΣ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του για το 2020 στην Ορεστιάδα Έβρου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι διαιτητές του Συνδέσμου με τις οικογένειές τους και τους φίλους τους, καθώς και εκπρόσωποι Αρχών της τοπικής κοινωνίας. Παρόντες ήταν και διαιτητές της σχολής διαιτησίας 2020, στους οποίους απονεμήθηκαν τα πτυχία τους, το σήμα της Ο.Δ.Κ.Ε. και η σφυρίχτρα.

Το δώρα για τους τυχερούς της εκδήλωσης ήταν:
Παντελάκη Μαρία: Ένα εισιτήριο 2 ατόμων σε καμπίνα ΑΒ2 &Ι.Χ. με επιστροφή στη γραμμή της Ανκόνας, προσφορά των ANEK LINES & Blue Star Ferries.

Παπαγεωργίου Γεώργιος: Πέντε διανυκτερεύσεις για 4μελή οικογένεια στα Χανιά στο πολυτελές NONTAS APTS, προσφορά του κου Χριστινάκη.

Μιχέλη Ευαγγελία: Ένα 2ήμερο ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη την 2-3 Απριλίου 2020 για την 33η αγωνιστική της euroleague (FENERBAHCE BEKO-OLYMPIACOS PIRAEUS)

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Δημήτρης Μιχέλης στο χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε τα μέλη του Συνδέσμου για την στήριξή τους προς το Δ.Σ., επαίνεσε τους διαιτητές για την επαγγελματική συνείδησή που επιδεικνύουν στις υποχρεώσεις τους και ολοκλήρωσε με την παρότρυνση να παραμείνουν για πάντα ενωμένοι κι αγαπημένοι.

Απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες και διπλώματα στους:

Στο μέλος του Συνδέσμου Γιώργο Πετρόπουλο, φοιτητή-διαιτητή, για την εισαγωγή του στο τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Στο πρώην μέλος του Συνδέσμου Σπύρο Βλάχο, φοιτητή-διαιτητή, για την εισαγωγή της στο τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Το κλίμα ήταν εορταστικό, τα κάρβουνα έκαιγαν και οι σούβλες γύριζαν το γουρουνόπουλο και το κοκορέτσι για όλη την παρέα.






Δεν υπάρχουν σχόλια