GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



16 ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ Κάνανε αίτηση να πάνε σε υπηρεσίες του Δημοσίου!

Κάθε μέρα κα...χειρότερα! Βαρύ το κλίμα μετά τους «διωγμούς» 25-26 δημοτικών διοικητικών υπαλλήλων -Θέλουν όλοι να την «κάνουν», δεν υ...


Κάθε μέρα κα...χειρότερα! Βαρύ το κλίμα μετά τους «διωγμούς» 25-26 δημοτικών διοικητικών υπαλλήλων -Θέλουν όλοι να την «κάνουν», δεν υπογράφω για να… φύγουν δηλώνει πανικόβλητος ο Δήμαρχος Τσέπελης: !

Ιδιαίτερα βαρύ είναι πλέον το κλίμα στο Δήμο Ξάνθης μετά τους «διωγμούς» 25-26 δημοτικών διοικητικών υπαλλήλων και τις αποκαλύψεις του «Μ» ότι κάποιους από αυτούς ο Δήμαρχος Τσέπελης με την απόφασή του δεν τους μετακινεί απλώς αλλά και τους… υποβιβάζει, προφανώς γιατί είναι ΕΝΤΙΜΟΙ και ΚΑΘΑΡΟΙ υπάλληλοι αλλά δεν «ενδίδουν» στις απαιτήσεις του ιδίου και των αντιδημάρχων του.

Την ίδια ώρα όμως στα «ψιλά» πέρασε αυτό που αποκαλύφθηκε στη πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης για το αίτημα του Δήμου Μύκης να ζητήσει από το Δήμο Ξάνθης έναν μηχανικό αφού όπως αποκαλύφθηκε, 16 μηχανικοί λόγω του κλίματος Τσέπελη που υπάρχει, θέλουν να φύγουν από τον Δήμο Ξάνθης και κάνανε μάλιστα αίτηση να πάνε σε υπηρεσίες του Δημοσίου μέσω της κινητικότητας, αρκεί να φύγουν από το Δήμο Ξάνθης, όπου τους ζητάνε απίθανα πράγματα και φοβούνται να μη… μπλέξουν!

Στη συνεδρίαση λοιπόν όταν αποκαλύφθηκε αυτό, ο πανικόβλητος πλέον Δήμαρχος Τσέπελης με τις εξελίξεις, όχι μόνο το… επιβεβαίωσε αλλά έκανε και την παρακάτω απίθανη δήλωση: «Μπορεί να θέλουν να φύγουν, αλλά εγώ… ΔΕΝ υπογράφω!!!».

-Με το ζόρι όμως αδελφούλη Τσέπελη, κανείς δεν κάθεται και ιδίως όταν είναι αναγκασμένος πλέον να λέει μόνο «ναι» σε αυτά που του ζητάτε!


Δεν υπάρχουν σχόλια