GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έφυγε ο Γιάννης Χατζηστόϊκος, ο πολυαγαπημένος πατέρας της Φιφής. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 16.00 στην εκκλησία του Γηροκομείου Ξάνθης.

Έφυγε ξημερώματα της Δευτέρας 13 Ιανουαρίου 2020 ο πολύ αγαπητός στην τοπική κοινωνία Γιάννης Χατζηστόϊκος, πολυαγαπημένος πατέρας της...


Έφυγε ξημερώματα της Δευτέρας 13 Ιανουαρίου 2020 ο πολύ αγαπητός στην τοπική κοινωνία Γιάννης Χατζηστόϊκος, πολυαγαπημένος πατέρας της γνωστής ζωγράφου και πρώην αρχηγού των μαζορετών της Θρακικής Θεατρικής Σκηνής Φιφής Χατζηστόϊκου, που εργάζεται όπως είναι γνωστό στο Γηροκομείο Ξάνθη.

Ο Γιάννης Χατζηστόϊκος ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, χαμηλών τόνων, σεμνός και πάντα με το χαμόγελο στα χείλη. Μάλιστα ως άριστος τεχνίτης τα τελευταία χρόνια συνέδραμε με όλες του τις δυνάμεις στο να δημιουργεί ωραία πράγματα και να βοηθάει το Γηροκομείο Ξάνθης.

Η Φιφή μάλιστα είχε πάθος και υπεραγαπούσε τον πατέρα της.
Η κηδεία του Γιάννη Χατζηστόϊκου θα γίνει σήμερα Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020 στις 4 το απόγευμα στον Ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνης του Γηροκομείου «της καρδιάς του», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε μήνυμά του στο fb και ο Πρόεδρος του Γηροκομείου Ξάνθης και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΑΓΑΠΗ για τη Ξάνθη μας Γιάννης Παπαχρόνης.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στη Φιφή και στην σύζυγό του Μαρία Τζούκα.




Δεν υπάρχουν σχόλια