GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η Πέγκυ Ζήνα στη θέση στη θέση της Πάολα, στην έναρξη του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού στις 12 Φεβρουαρίου 2020

Η Πέγκυ Ζήνα στη θέση στη θέση της Πάολα, στην έναρξη του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού στις 12 Φεβρουαρίου 2020 Χατζηγιάννης, Γιαννιάς, Jos...


Η Πέγκυ Ζήνα στη θέση στη θέση της Πάολα, στην έναρξη του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού στις 12 Φεβρουαρίου 2020 Χατζηγιάννης, Γιαννιάς, Josephine και les au revoir στις ΘΛΕ!

Με την δικαιολογία ότι ο καλλιτεχνικός μάνατζερ της Πάολα ενώ έκανε την προσφορά των 24.800 ευρώ δεν απαντούσε στα τηλέφωνά του, προσπάθησε ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Ηλίας Ασκαρίδης να δικαιολογήσει την αποτυχία του να φέρει στη Ξάνθη την δημοφιλή τραγουδίστρια στην έναρξη του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2020!!!

Έτσι μετά κόπων και βασάνων και αφού ΑΠΕΤΥΧΑΝ τόσο ο ίδιος όσο και ο Φανουράκης να φέρουν ένα ανάλογου βεληνεκούς μεγάλο όνομα -Πλούταρχος, Γιάννης Πάριος, Μαζωνάκης κλπ- σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Μ» κατέληξαν τελικά στην Πέγκυ Ζήνα που τα τελευταία χρόνια δεν εμφανίζεται στα νυχτερινά κέντρα γιατί ήθελε να αποσυρθεί και να αφοσιωθεί στην κόρη της.

Τελικά με αφορμή το νέο της τραγούδι που τεράστια επιτυχία «Μέσα μου κάτι έγινε», η Πέγκυ Ζήνα που κάνει μόνο συναυλίες είπε το τελικό ΝΑΙ και θα κάνει την επίσημη έναρξη του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2020 στις 12 Φεβρουαρίου στις 7 το βράδυ στην Κεντρική πλατεία της Ξάνθης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η αμοιβή της κυμαίνεται 22-24.500 ευρώ!

Ποια άλλα ονόματα έχουν κλείσει για το καλλιτεχνικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων. Σημειώστε λοιπόν τα ονόματά τους. Μιχάλης Χατζηγιάννης (έγινε πλέον «σούπα» για την περιοχή μας), Γιαννιάς (επίσης έχει έρθει πολλές φορές), Josephine και το συγκρότημα Les au revoir που έχουν φέρει Elliso Hotel και Κυβερνείο!!!

(σ.σ. Μια από τα ίδια…και χειρότερα δεν γίνεται! Να τον χαίρεστε κύριε Υπουργέ των εσωτερικών κ.Θεοδωρικάκο!)


Δεν υπάρχουν σχόλια