GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



O No 1 σπιτικός τρόπος για να παλέψετε την τριχόπτωση

Η τριχόπτωση είναι για πολλές εκεί έξω μια τρομακτική πραγματικότητα που έχει να κάνει με πολλά και διάφορα στην καθημερινότητά μας.


Η τριχόπτωση είναι για πολλές εκεί έξω μια τρομακτική πραγματικότητα που έχει να κάνει με πολλά και διάφορα στην καθημερινότητά μας.

Το άγχος, η κακή διατροφή, η έλλειψη σιδήρου και άλλα ενοχοποιούνται συνήθως για την απώλεια των μαλλιών και οι θεραπείες ποικίλουν.

Πριν συμβουλευτούμε λοιπόν ειδικό, υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να περιορίσουμε ή και να εξουδετερώσουμε τις αιτίες. Η αλλαγή σαμπουάν, ας πούμε, είναι ένα πρώτο βήμα, επιλέγοντας κάποιο με φυσικά συστατικά όπως αμύγδαλο και μέλι.

Ή ο περιορισμός του καθημερινού styling, όπως το πιστολάκι και η ισιωτική, που ξανά μπορούν να βοηθήσουν την κατάσταση. Ακόμα και η βελτίωση της ποιότητας και της ποσότητας του ύπνου συμβάλλει στον περιορισμό της τριχόπτωσης, με το 8ωρο να κρίνεται εδώ επιβεβλημένο.

Ο καλύτερος πάντως τρόπος ακούει στο όνομα… ελαιόλαδο! Αν η τριχόπτωση προκαλείται από έλλειψη σιδήρου, τότε το λαδάκι είναι εδώ σωτήριο.

Μία φορά τη βδομάδα λοιπόν πριν από το λούσιμο εφαρμόζουμε στα μαλλιά μας μια καλή ποσότητα από ελαιόλαδο και κάνουμε απαλό μασάζ.

Αφού το αφήσουμε μισή ώρα για να ποτίσει η τρίχα, το ξεπλένουμε καλά με άφθονο νερό και περνάμε μετά στη συνήθη περιποίηση με σαμπουάν και conditioner.


Δεν υπάρχουν σχόλια