GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ Η ΜΟΝΑΔΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Με επισημότητα και κοσμοσυρροή, τελέσθηκε ο αγιασμός για τα εγκαίνια του Γηροκομείου της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης που ως γνωστόν βρίσκ...



Με επισημότητα και κοσμοσυρροή, τελέσθηκε ο αγιασμός για τα εγκαίνια του Γηροκομείου της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης που ως γνωστόν βρίσκεται στο 4ο χλμ της οδού Ξάνθης- Σταυρούπολη και πρόκειται για ένα κόσμημα από κάθε άποψη.

Στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χρήστος Μέτιος, αντιπεριφερειάρχες, δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης, εκπρόσωποι όλων των αρχών και φορέων και πλήθος κόσμου. Απόντες και οι 3 βουλευτές του Νομού.

Μετά τον Αγιασμό ο Μητροπολίτης Ξάνθης ευχαρίστησε όλους τους προσκεκλημένους και ακολούθως τους ξενάγησε στους ευρύχωρους και φιλόξενους χώρους του Γηροκομείου, οι εγκαταστάσεις του οποίου στοίχησαν περί τα 5.000.000 ευρώ και κατασκευάστηκαν μέσα από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ σε μια περιοχή με πολύ καθαρό αέρα.

Υπενθυμίζεται ότι το ίδρυμα αρχικά λειτούργησε ως λειτούργησε ως Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων, ενώ εδώ και μικρό χρονικό διάστημα ξεκίνησε η 24ωρη λειτουργία του ως Γηροκομείο με το απαραίτητο προσωπικό για την πλήρη φιλοξενία των ηλικιωμένων τροφίμων.

Μετά την ξενάγηση ακολούθησε μία λιτή δεξίωση, ενώ ο Μητροπολίτης Ξάνθης με τον Περιφερειάρχη και τους αυτοδιοικητικούς είχαν μία σύντομη συζήτηση για την περαιτέρω λειτουργία του ιδρύματος και για θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος. Το παρόν στα εγκαίνια πάντως έδωσε σύσσωμο και το Δ.Σ. του Γηροκομείου Ξάνθης με επικεφαλής τον Πρόεδρο Γιάννη Παπαχρόνη.

{fbt_gallery_post}












Δεν υπάρχουν σχόλια