GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Στη Ξάνθη σήμερα ο Χρήστος Πανόπουλος- Συναντήσεις με διοίκηση και Παράσχο, θα παρακολουθήσει την προπόνηση και θα μιλήσει στους παίχτες.

Στην Ξάνθη βρίσκεται απο σήμερα ο Ηγέτης και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Α.O. ΞΑΝΘΗ Χρήστος Πανόπουλος ο οποίος θα έχει συνάντηση με τα μέλη...


Στην Ξάνθη βρίσκεται απο σήμερα ο Ηγέτης και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Α.O. ΞΑΝΘΗ Χρήστος Πανόπουλος ο οποίος θα έχει συνάντηση με τα μέλη της διοίκησης και φυσικά την τεχνική ηγεσία ενώ θα παρακολουθήσει την πρώτη προπόνηση της ομάδας μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και θα μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, για την πορεία της ομάδας.

Σημειώνεται ότι ο μεγαλομέτοχος της ομάδας δεν αποκλείεται μέσα στις μέρες τις Πρωτοχρονιάς να δώσει και το καθιερωμένο γεύμα για τους ποδοσφαιριστές και τους δημοσιογράφους της Ξάνθης στο Le chalet.

Φυσικά η εδώ παρουσία του ηγέτη της ομάδας, είναι μια ακόμη έμπρακτη στάση το πόσο κοντά της είναι αλλά και μια απάντηση στην λάσπη που εισέπραξε τόσο ο ίδιος όσο και ο ΑΟΞ απο τα γνωστά κατεστημένα του κέντρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια