GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Το καθαρό μήνυμα τριών δημοτικών παρατάξεων στην "παρέα" του Δήμου Τσέπελη! Κρατάμε ζωντανή την ελπίδα για τη Ξάνθη που ονειρευόμαστε!

Με δυο απλές φωτογραφίες κι ένα γεύμα όπου ένωσαν την «ελπίδα ν’ (απ)αλλάξουν τη πόλη» από την «παρέα» Τσέπελη και τα…»πάρτυ» που ήδη ...


Με δυο απλές φωτογραφίες κι ένα γεύμα όπου ένωσαν την «ελπίδα ν’ (απ)αλλάξουν τη πόλη» από την «παρέα» Τσέπελη και τα…»πάρτυ» που ήδη κάνουν οι «υπαρχηγοί» του σε όλους τους τομείς και κυρίως τη ΔΕΥΑΞ, το Κέντρο Πολιτισμού και την αντ’ αυτού αντιδημαρχία, προκαλώντας το κοινό αίσθημα, οι τρεις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης έστειλαν το δικό τους μήνυμα στους δημότες. «Κρατάμε ζωντανή την ελπίδα για την πόλη που ονειρευόμαστε…»


Πρόκειται για γεύμα που έκαναν που πλήρωσαν φυσικά από την τσέπη…τους κι όχι τις «απευθείας αναθέσεις» του Φανουράκη, του Τσέπελη, του Ηλία Ασκαρίδη, του Ι. Καμαρίδη κλπ σε ταβέρνα της πόλης παραμονή των Χριστουγέννων.

Πρόκειται για τις δημοτικές παρατάξεις «Ξάνθη για όλους» του Σάββα Μελισσόπουλου, ΑΓΑΠΗ για τη Ξάνθη μας του Γιάννη Παπαχρόνη και ΠΟΛΙΤΕΣ για τη Ξάνθη του Γιώργου Χατζηθεοδώρου.
Ιδού και το καυτό Χριστουγεννιάτικο μήνυμά τους:

Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά σε όλους!!
Ας κρατήσουμε ζωντανή την ελπίδα για μια πόλη που αγαπάμε και ονειρευόμαστε να τη δούμε στη θέση που της αξίζει!!
-απ-ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ...! Έρχεται...! Πολύ πιο γρήγορα απο οτι περιμένουν ορισμένοι....!


Δεν υπάρχουν σχόλια