GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η Σοφία Ψωμά Γενική Γραμματέας του Δήμου Ξάνθης με απόφαση και υπογραφή του Δήμαρχου Ξάνθης κ.Τσέπελη

Ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη σε θέματα ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ θα οριστεί εντός των ημερών ο νεαρός Κώστας Τσεγγελίδης, γιος...


Ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη σε θέματα ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ θα οριστεί εντός των ημερών ο νεαρός Κώστας Τσεγγελίδης, γιος του πρώην Δήμαρχου Σταυρούπολης Γιάννη Τσεγγελίδη!

Και επίσημα η Σοφία Ψωμά είναι πλέον η νέα Γενική Γραμματέας του Δήμου Ξάνθης κι είναι σίγουρο ότι με τις γνώσεις, την αισιοδοξία και το χαμόγελό της, θα συμβάλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.

Ιδού τι αναφέρει και η πρώτη δήλωσή της:
Με την ανάληψη των καθηκόντων μου, ως Γενική Γραμματέας του Δήμου Ξάνθης, ευχαριστώ τον Δήμαρχο Ξάνθης για την τιμή που με επιφύλαξε με την επιλογή μου στη θέση αυτή.

Αναλαμβάνω πλήρως,τη μεγάλη ευθύνη που απορρέει από τις αρμοδιότητες της θέσης μου κι υπόσχομαι να εργαστώ εντατικά, με συνέπεια και δημιουργική αντίληψη, για τη βελτίωση της θέσης του Δήμου, προς όφελος της κοινωνίας της Ξάνθης.

Η αποτελεσματική δράση των υπηρεσιών του Δήμου, η προσαρμογή της Λειτουργίας τους στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και η βελτίωση της απόδοσης του στελεχικού δυναμικού και των τεχνικών μέσων του Δήμου, θα είναι πάντα στην κορυφή των προτεραιοτήτων μου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες της "Α" εντός των ημερών ο Δήμαρχος Ξάνθης θα υπογράψει και την απόφαση με την οποία θα ορίζεται ειδικός σύμβουλος Τουρισμού Δήμου Ξάνθης ο νεαρός Κώστας Τσεγγελίδης, γιος του πρώην Δημάρχου Σταυρούπολης Γιάννη Τσεγγελίδη.


Δεν υπάρχουν σχόλια