GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Εκπλήσσει η παράταξη Τσέπελη. Αυριανός δήμαρχος ο Μ. Φανουράκης

Δεν πρέπει οι Ξανθιώτες να έχουν παράπονο αφού καθημερινά προστίθεται ακόμη ένα φάουλ από τα μέλη της παράταξης Τσέπελη.


Δεν πρέπει οι Ξανθιώτες να έχουν παράπονο αφού καθημερινά προστίθεται ακόμη ένα φάουλ από τα μέλη της παράταξης Τσέπελη.
Ο Μ. Φανουράκης που για τους δικούς του προσωπικούς λόγους πολιτικής επιβίωσης επιτρέπει στην γλώσσα του να «γλιστρά» και να γεμίζει την Θράκη με πολλούς … λαούς.

Σαφώς και δεν ήταν λάθος σαφώς και δεν «γλίστρησε» η γλώσσα του.

Απλά μύχιες σκέψεις του Μ. Φανουράκη είναι η ανάληψη του δημαρχιακού θώκου.

Ευελπιστεί ο αντί του δημάρχου, ο Μ. Τσέπελης να «τελειώσει» την πολιτική του σταδιοδρομία και να αναλάβει τα ηνία της παράταξης ο ίδιος, όπως έκανε και στην παράταξη του Πούλιου.

Άρα σε αυτήν την λογική δεν ξεκαθαρίζει την θέση του σχετικά με το μπλοκ των ανθρώπων του Τουρκικού Προξενείου που προωθεί με όλους τους τρόπους την συνδιοίκηση στην Θράκη και μάλλον ανέλπιστα βρήκε αυτοδιοικητικούς στην Ξάνθη για να το πετύχει.

Όπως και αν έχει το πράγμα ο Μ. Φανουράκης ο οποίος στο μέλλων με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο, αφήνει πόρτες ανοιχτές σε όλες τις κατευθύνσεις και ο νοών νοείτω.


Δεν υπάρχουν σχόλια