GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η προχειρότητα της δημοτικής αρχής Ξάνθης σε όλο το μεγαλείο της. Κρατά στο σκοτάδι τους ήρωες της πόλης

Ήταν πολλά τα παράπονα από τους Ξανθιώτες σχετικά με την σκοτεινιά που επικρατεί στο κεντρικότερο σημείο της πόλης και ποιο συγκεκριμέ...


Ήταν πολλά τα παράπονα από τους Ξανθιώτες σχετικά με την σκοτεινιά που επικρατεί στο κεντρικότερο σημείο της πόλης και ποιο συγκεκριμένα στην πλατεία διοικητηρίου, αφού οι ήρωες και το άγαλμα του Εθνάρχη Κ. Καραμανλή μαζί με την ιστορία που αναδεικνύουν, παραμένουν στην σκοτεινιά.

Πράγματι ο δήμος της Ξάνθης ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα των Ξανθιωτών και τοποθετήθηκε ο φωτισμός όπου όμως δυστυχώς, οι προτομές των ηρώων της Ξάνθης καθώς και το άγαλμα του Εθνάρχη παραμένουν στο σκοτάδι.

Ο δήμος Ξάνθης παρενέβη άτσαλα, βιαστικά και στην λογική του λαϊκισμού.
Έβαλε μία κολόνα με δύο φωτιστικά χαμηλής έντασης όπου οι ήρωες της Ξάνθης παραμένουν ακόμη στο σκοτάδι καθώς και το άγαλμα του Εθνάρχη Καραμανλή που στάθηκε η αφορμή πριν από λίγο καιρό στα αποκαλυπτήρια, ο δήμαρχος Ξάνθης να κάνει δημόσιες σχέσεις με τους εξ Αθηνών πολιτικάντηδες υποσχόμενος σεβασμό στην ιστορία της πόλης, πλην όμως δεν την σεβάστηκε.

Οι Ξανθιώτες ζήτησαν από τον δήμαρχο της πόλης να φωτιστούν μαζί με το άγαλμα του Εθνάρχη Κ. Καραμανλή και οι ήρωες της πόλης.

Ο δήμος έκανε την παρέμβαση του αλλά «ξέχασε»; Υπάρχουν βαθύτεροι λόγοι και πιέσεις από εξωγενής παράγοντες να παραμένει η ιστορία της Ξάνθης καλυμμένη στο σκοτάδι της νύχτας;

«Άγνωσται αι βουλαί» του δημάρχου.
Όλα είναι πιθανά με έναν άνθρωπο ο οποίος εξελέγη στον δημαρχιακό θώκο με την βοήθεια μιας χώρας εχθρικής προς την Ελλάδα.

Χάθηκε να μπει ένας προβολέας κόστους 15 ευρώ για να φωτιστούν οι ήρωες της πόλης και ο Εθνάρχης;






Δεν υπάρχουν σχόλια