GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΜΟΝΟ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΞ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ!

Και για να συμπληρώσω το σημερινό ρεπορτάζ. Ο μόνος που εμπράκτως δεν κρύβει την ανησυχία του μέχρι σήμερα για τα δρώμενα τους τελευταί...

Και για να συμπληρώσω το σημερινό ρεπορτάζ. Ο μόνος που εμπράκτως δεν κρύβει την ανησυχία του μέχρι σήμερα για τα δρώμενα τους τελευταίους 2.5 μήνες στη ΔΕΥΑΞ είναι ο Νομικός σύμβουλος της ΔΕΥΑΞ που μεταξύ των άλλων αναφέρει σε επιστολή του στον Πρόεδρο και τα Μέλη τα παρακάτω:

1.Δεν έχει κληθεί ποτέ μέχρι σήμερα από τον Ιπποκράτη Καμαρίδη να ενημερώσει τον πρόεδρο για νομικές εκκρεμότητες της επιχείρησης!

2.Με όλες τις προηγούμενες διοικήσεις (Χρήστου Κωνσταντινίδη, Εμμανουήλ Τσέπελη, Μαρίνου Σδρέβανου) ενημερωνόταν από τον πρόεδρο για τα θέματα που χρειαζόταν νομικές γνωμοδοτήσεις, ενώ τώρα επιχειρείται σταδιακή απαξίωση του ρόλου του νομικού συμβούλου! !!

3.Ο νέος πρόεδρος Ιπποκράτης Καμαρίδης δεν απαντά ούτε στα mail του!. .

4.Δεν ζητήθηκε καθόλου η γνώμη του για την υπόθεση της ΔΕΥΑ ΝΈΣΤΟΥ. Για την υπόθεση της μήνυσης η εξουσιοδότηση απαιτείται μόνο για παράσταση πολιτικής αγωγής ή για ανάκληση της μήνυσης με δήλωση ότι δεν επιθυμούμε την ποινική δίωξη.

5.Επισημαίνει τέλος ότι η επιχείρηση βρίσκεται σε αντιδικία με υπάλληλο και η όποια απόφαση του Δ.Σ. παράγει έννομες συνέπειες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν εις βάρος της επιχείρησης, από την υπάλληλο.

-Τι έκαναν μετά τις παραπάνω επισημάνσεις του Νομικού συμβούλου της ΔΕΥΑΞ οι παρατάξεις Δημαρχόπουλου, Σάββα Μελισσόπουλου, Γιάννη Παπαχρόνη, Πασχάλη Λύρατζη, Γιώργου Χατζηθεοδώρου και Κώστα Βογιατζή;

ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ! Παρακολουθούν έτσι απλά τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη να χρεώνει μάλιστα την εταιρεία με το ποσόν των 992 ευρώ για ΕΥΧΕΣ για μια ανακοίνωση λίγων σειρών στις φιλικές του τοπικές εφημερίδες!!!! Προκειμένου να μένουν στο απυρόβλητο οι πρακτικές του!

Τον άνθρωπο δηλαδή που διαμαρτύρονταν όταν ήταν στην αντιπολίτευση για την αγορά μιας…πολυθρόνας στη ΔΕΥΑΞ έναντι 700 ευρώ και το πρώτο που έκανε αναλαμβάνοντας ο ίδιος Πρόεδρος….

Να εγκριθεί αντιμισθία 1.710 ευρώ για τον ίδιο και αντιμισθία 1.710 ευρώ για τον αντιπρόεδρό του Χρήστο Μούρκα τον οποίο θα έστελνε στον…Εισαγγελέα για πλαστογραφία!!!!

-Κατακαημένε Ξανθιώτη πλήρωνε! Εσύ τους διάλεξες!!! Όπως έλεγε και ο…Ιπποκράτης Καμαρίδης πριν 4 χρόνια όταν ήταν στην αντιπολίτευση!


Δεν υπάρχουν σχόλια