GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Να γιατί επιχειρείται το "φάγωμα" του νομικού Στέργιου Γιαλάογλου από τον Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ι. Καμαρίδη!

Τελικά το ..."φάγωμα" του δικηγόρου της εταιρείας Στέργιου Γιαλάογλου απο τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη μόνο...τυ...


Τελικά το ..."φάγωμα" του δικηγόρου της εταιρείας Στέργιου Γιαλάογλου απο τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη μόνο...τυχαίο δεν είναι! Σίγουρα ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ με την αναβολή της ΑΝΑΚΟΠΗΣ που ήταν σε βάρος των συμφερόντων της ΔΕΥΑΞ!

Δεν αποκλείεται για το συγκεκριμένο θέμα να πάνε στον Εισαγγελέα όλοι μαζί οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης αφού είναι ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ για την ιστορία του Δήμου Ξάνθης και της ΔΕΥΑΞ τέτοιος εξωδικαστικός συμβιβασμός ΕΡΗΜΗΝ όλων!

Απίστευτα πράγματα αποκαλύπτονται πλέον μετά την «θορυβώδη» συνεδρίαση της ΔΕΥΑΞ την περασμένη Παρασκευή και την καταγγελία τριών δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης για τις πρωτοφανείς ενέργειες του Προέδρου της που ΕΡΗΜΗΝ όλων κι ενώ υπήρχε εκκρεμοδικία, προχώρησε σε….εξωδικαστικό συμβιβασμό που ΒΛΑΠΤΕΙ σοβαρά τα συμφέροντα όχι μόνο της εταιρείας αλλά και των δημοτών!!
Μάλιστα έτσι δικαιολογείται και το «φάγωμα» του νομικού συμβούλου της ΔΕΥΑΞ Στέργιου Γιαλάογλου!!!
Ενώ από την συγκεκριμένη «συμφωνία» που έγινε κατόπιν…πρωτοβουλιών του σημερινού Προέδρου της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη, η μόνη που βγαίνει κερδισμένη είναι η ΔΕΥΑ Νέστου, σε βάρος όμως των συμφερόντων των δημοτών της Ξάνθης.


Σημειώνουμε ότι δικηγόρος της ΔΕΥΑ Νέστου που έχει Πρόεδρο τον Δήμαρχο Νέστου Σάββα Μελισσόπουλο είναι ο πρώην Υπουργός και δικηγόρος Ξάνθης Σωκράτης Ξυνίδης που ζήτησε μάλιστα και…πήρε αναβολή την ημέρα που θα δικάζονταν η Αίτηση Ανακοπής της ΔΕΥΑΞ!!!!
Αναλυτικότερα: Η Δ.Ε.Υ.Α. Ξάνθης στις 27/09/2019 κατέθεσε με τον δικηγόρο της Στέργιο Γιαλάογλου, «Αίτηση αναστολής για τις απαιτήσεις της ΔΕΥΑ Νέστου, η οποία επρόκειτο να συζητηθεί στο Πρωτοδικείο Ξάνθης στις 20/11/2019, και Αίτησης Ανακοπής η οποία επρόκειτο να συζητηθεί στο Πρωτοδικείο Ξάνθης στις 18/03/2020!!!»
Διότι η διοίκηση Σδρέβανου (σ.σ. Παλιότερα σε διαμάχη για το θέμα του νερού του Παραδείσου ήταν με τον Δήμαρχο Νέστου Σάββα Μιχαηλίδη και ο τότε Πρόεδρος της Εταιρείας Μανώλης Τσέπης) δεν συμφωνούσε με την υψηλή τιμή του νερού.
Ωστόσο 2019 η Δ.Ε.Υ.Α. ΞΑΝΘΗΣ, με το υπ’ αριθμ. πρωτ. 4644 έγγραφο της αναφέρει ότι μετά από την συζήτηση που είχαν οι Πρόεδροι των δύο Δ.Ε.Υ.Α. Σάββας Μιχαηλίδης (ΔΕΥΑ Νέστου) και Ιπποκράτης Καμαρίδης (ΔΕΥΑΞ) κατά τη
συνάντηση τους, και προς όφελος της ….καλής πίστης, καλής γειτονίας και συνεργασία δύο Δ.Ε.Υ.Α., καταθέτουν γραπτώς την πρόταση τους για την εξόφληση των τιμολογίων που εκκρεμούν και αποτέλεσαν αντικείμενο δικαστικής διαμάχης!!!
Κι ενώ υπάρχει η εκκρεμοδικία, εμφανίζεται στο δικαστήριο 20/11/2019 ως δικηγόρος της ….ΔΕΥΑ Νέστου ο δικηγόρος Ξάνθης Σωκράτης Ξυνίδης και ζητεί….αναβολή της υπόθεσης!!!!
Διότι οι δύο Πρόεδροι της ΔΕΥΑ Νέστου και ΔΕΥΑ Ξάνθης (Σάββας Μιχαηλίδης και Ιπποκράτης Καμαρίδης) έχουν…συναντηθεί και έχουν….συμφωνήσει να λύσουν τις…»διαφορές» με εξωδικαστικό συμβιβασμό!!! Πληρώνοντας η ΔΕΥΑΞ όλα τα τιμολόγια που έχει επιστρέψει η Διοίκηση Σδρέβανο διαφωνώντας με τις τιμές νερού που ζητεί η ΔΕΥΑ Νέστου!!!
Παρακάπτοντας μάλιστα ο Πρόεδρος της εταιρείας Ιπποκράτης Καμαρίδης τόσο το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ όσο και το Δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης αλλά και τον Νομικό Σύμβουλο της ΔΕΥΑΞ Στέργιο Γιαλάογλου!!!!
Με τη διαφορά ότι όλη αυτή η «συμφωνία» γίνεται μεταξύ των δυο Προέδρων και παρακάπτονται οι πάντες! Τόσο το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ και ο Νομικός σύμβουλος που χειρίζεται το θέμα νομικά, όσο και το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης.
-Ιπποκράτης Καμαρίδης αποφασίζει….Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ υπογράφει! Και εμφανέστατα είναι ΣΕ ΒΑΡΟΣ των συμφερόντων των δημοτών Ξάνθης!
(σ.σ. Εν γνώσει του Δημάρχου Τσέπελη ή όχι;)
Και με ποιο απλά λόγια, αυτό που ΔΕΝ κατάφερε ο Σάββας Μιχαηλίδης στις παλιές αντιπαραθέσεις του για το συγκεκριμένο θέμα με τον νυν Δήμαρχο Ξάνθης και πρώην Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Μανώλη Τσέπελη, το κατάφερε και μάλιστα…άνευ αντίστασης κι ενώ υπήρχε εκκρεμοδικία, με τον νέο Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη με μια…απλή συνάντηση που είχαν μαζί σε ….ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ μέσα σε λίγα λεπτά!!!
-Προς όφελος της …..καλής πίστης, καλής ….γειτονίας και συνεργασίας των δύο Δ.Ε.Υ.Α. και καταθέτουν γραπτώς την πρόταση τους για την εξόφληση των τιμολογίων που εκκρεμούν και αποτέλεσαν αντικείμενο δικαστικής διαμάχης!!!!
(σ.σ. Να γελάσουμε ή να κλάψουμε; (σ.σ. Βέβαια για όσους γνωρίζουν τις σχέσεις του Σάββα Μιχαηλίδη με τους αδελφούς Καμαρίδη όλα αυτά μόνο τυχαία δεν εξελίχθηκαν έτσι…)
Φυσικά μπράβο στον Δήμαρχο και Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Νέστου Σάββα Μιχαηλίδη για την περιφανή ΝΙΚΗ!!! Τα πήρε όλα…και με το παραπάνω μάλιστα!
Κι όσο για τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη…ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ!
-Αυτή η ιστορία ούτως ή άλλως θα έχει μπόλικη συνέχεια…!






Δεν υπάρχουν σχόλια