GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ! Ιπποκράτης Καμαρίδης: Μόνο εγώ όταν σας προσκαλώ, θα μπορείτε να παραβρίσκεστε στις συνεδριάσεις της ΔΕΥΑΞ!

ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΤΣΕΠΕΛΗ!


ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΤΣΕΠΕΛΗ!
Χαμός και χθες στη συνεδρίαση της ΔΕΥΑΞ δεν προσκλήθηκε και πάλι ο Νομικός σύμβουλος! Άνω κάτω το δημοτικό συμβούλιο με τον Πρόεδρο να «βάζει» στη θέση του και τον…Φανουράκη!

ΣΑΒΒΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ - ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΥΡΑΤΖΗΣ: Δεν είναι Ιδιωτική σου εταιρεία η ΔΕΥΑΞ! Πάρτο χαμπάρι!

Γιάννης Παπαχρόνης: Να φύγουμε όλοι μας και να πάρει ΑΠΟΦΑΣΗ το Δ.Σ. για τις συγκεκριμένες πρακτικές του Προέδρου!

Όλα γίνονται υπό την… απόλυτη έγκριση του Δήμαρχου Τσέπελη;! Αυτό διατείνονται κύκλοι του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη που χθες έδωσε ένα ακόμη… ρεσιτάλ αντιδημοκρατικότητας, αφού όταν εμφανίστηκαν σύσσωμοι οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης στη χθεσινή συνεδρίαση της ΔΕΥΑΞ έγινε ένας πραγματικός χαμός!

Με τον Πρόεδρο αρχικά να ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ την είσοδο στο τηλεοπτικό σταθμό ΝΕΧΤ tv (σ.σ. Ενώ στις συνεδριάσεις της ΔΕΥΑΞ επί Προεδρίας Σδρέβανου δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα όταν Ι. Καμαρίδης και Φανουράκης είχαν φέρει τοπικό κανάλι) και στη συνέχεια να λέει δημόσια (σ.σ. Κρίμα που δεν καταγράφηκαν όλα αυτά στα πρακτικά…), απευθυνόμενος στους εμβρόντητους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο – (Δήμος Πρότυπο), Σάββα Μελισσόπουλο (ΞΑΝΘΗ για όλους), Γιάννη Παπαχρόνη (ΑΓΑΠΗ για τη Ξάνθη μας) και Πασχάλη Λύρατζη (ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ), «χάρη σας κάνω που σήμερα σας επιτρέπω την…είσοδο, πείτε ότι λόγω των γιορτινών ημερών εγώ σας προσκάλεσα» και να επικρατεί κυριολεκτικά ένας μικρός χαμός που ξεκίνησε στις 14.30 και ολοκληρώθηκε στις 15.30…! Με τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης να του απαντάνε οτι θα φέρουν το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο προκειμένου να αποφασίσει αυτό για αν θα πρέπει οι συνεδριάσεις της ΔΕΥΑΞ να γίνονται ΚΛΕΙΣΤΕΣ ή να παρίστανται και οι δημοτικοί σύμβουλοι!

Με τον μεν Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη παρά τη δέσμευση του Δημάρχου Ξάνθης για δημόσια συζήτηση και ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με αποκλειστικό θέμα ΔΕΥΑΞ να επιμένει «σε κατ’ ιδίαν… προσωπική ενημέρωση των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων», όχι όμως του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης και να αντιδρούν σύσσωμοι φυσικά οι Λύρατζης - Σάββας Μελισσόπουλος - Δημαρχόπουλος και Γιάννης Παπαχρόνης.

Μάλιστα ο τελευταίος έκανε και μια άλλη πρόταση. Να φύγουν και να αποφασίσει το… διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΞ για όλα αυτά που ισχυρίζεται ο γιατρός και Πρόεδρος που δυστυχώς με την πρακτικές του, δείχνει σαν κάτι να...«φοβάται»; Ποιο όμως να είναι στ’ αλήθεια αυτό;
Αφού πράγματι είναι πρωτοφανείς οι πρακτικές και συμπεριφορές του.

ΣΑΒΒΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ - ΛΥΡΑΤΖΗΣ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΔΕΥΑΞ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΑΜΑΡΙΔΗ ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!

Από την άλλη, οι Σάββας Μελισσόπουλος και Πασχάλης Λύρατζης αντιδρούν έντονα και όχι μόνο να μην καθυποτάσσονται με τις πρακτικές του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδης αλλά και να του λένε ευθέως, «δεν είναι ΙΔΙΩΤΙΚΗ σου εταιρεία αλλά ΔΗΜΟΤΙΚΗ η ΔΕΥΑΞ… Πάρτο χαμπάρι!!!» Και να αρνούνται φυσικά την... κατ’ ιδίαν προσωπική ενημέρωση, παραπέμποντας και πάλι στο δημοτικό συμβούλιο.

-ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ πρέπει να ενημερωθούν τι συμβαίνει στη ΔΕΥΑΞ! Αντέτειναν και μετά από τις νέες αλαζονικές συμπεριφορές του Προέδρου της αντιμισθίας των…1.710 ευρώ, σκοπεύουν πλέον με κοινή αίτησή τους στον Πρόεδρο να απαιτήσουν ΑΥΤΟΙ να γίνει αμέσως μετά τις γιορτές μια συνεδρίαση με μοναδικό θέμα ΔΕΥΑΞ, Χθες, Σήμερα, Αύριο. Παρόντος και του νομικού συμβούλου της εταιρείας Στέργιου Γιαλάογλου.

Σημειώνεται ότι τελικά η χθεσινή συνεδρίαση της ΔΕΥΑΞ ξεκίνησε τελικά στις 15.30 με τον Πρώην Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Μαρίνο Σδρέβανο να είναι αυτή τη φορά παρών ως τακτικό μέλος και τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης να αποχωρούν πλην του Γιάννη Παπαχρόνη, ιδιαίτερα προβληματισμένοι από τη στάση του Προέδρου Ιπποκράτη Καμαρίδη λέγοντας, «δεν βγαίνει πλέον άκρη… Ο συγκεκριμένος κύριος νομίζει ότι η ΔΕΥΑΞ είναι ιδιωτική εταιρεία. Αλλιώς δεν εξηγείται να μας λέει ότι μας κάνει και… χάρη που μας «δέχτηκε» λόγω της… γιορτινής ατμόσφαιρας να μας «δεχτεί» και να μας επιτρέψει την είσοδο στο Διοικητικό συμβούλιο!"


Δεν υπάρχουν σχόλια