GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Το νέο μυστικό ομορφιάς

Το λαμπερό δέρμα σε κάθε ηλικιακή φάση της ζωής δεν είναι μυστήριο, καθώς πλέον οι ειδικοί έχουν πολλά όπλα στη φαρέτρα τους.


Το λαμπερό δέρμα σε κάθε ηλικιακή φάση της ζωής δεν είναι μυστήριο, καθώς πλέον οι ειδικοί έχουν πολλά όπλα στη φαρέτρα τους.

Όπως το χημικό peeling, ένα από τα υπερόπλα της ενυδατωμένης και υγιούς επιδερμίδας, που έχει τώρα αιχμή του δόρατος το γλυκολικό οξύ.

Το οποίο είναι πλέον δημοφιλέστατο και το συναντάμε σε αναρίθμητα προϊόντα περιποίησης.

Είναι το δραστικότερο της κατηγορίας των άλφα-υδροξυοξέων (AHA) και είναι φυσικό συστατικό, καθώς προέρχεται από το ζαχαροκάλαμο.

Το γλυκολικό οξύ τρυπώνει στο δέρμα και κάνει τη θαμπή επιδερμίδα να λάμπει. Αλλά και τις ρυτίδες να εξαφανίζονται έπειτα από ελάχιστες εβδομάδες.

Η συστηματική του χρήση στις σωστές συγκεντρώσεις έχει αποδειχτεί ότι εξασφαλίζει ορατή διαφορά στην όψη και την υφή της επιδερμίδας, διαλύοντας τους δεσμούς των συσσωρευμένων νεκρών κυττάρων στην επιφάνεια του δέρματος.

Πλέον η βιομηχανία της ομορφιάς το έχει αγκαλιάσει ολόψυχα και θα το βρείτε σε πλήθος προϊόντων. Προϊόντα που περιέχουν γλυκολικό οξύ θα πρέπει να χρησιμοποιούνται τη νύχτα και το πρωί να φοράμε απαραιτήτως αντηλιακό με υψηλό δείκτη SPF.

Όπως και με κάθε άλλο δραστικό συστατικό, συμβουλευόμαστε απαραιτήτως τον δερματολόγο μας, καθώς δεν ξέρουμε πώς θα αντιδράσει το δέρμα μας και ο κίνδυνος ερεθισμού είναι πάντα υπαρκτός.


Δεν υπάρχουν σχόλια