GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΣΕ ΔΥΟ ΓΚΡΟΥΠ

Η τρίτη φετινή εντός έδρας ήττα ανήκει στο παρελθόν για την Xanthi FC που το πρωινό της Κυριακής ξεκίνησε την προετοιμασία μικρής διάρ...


Η τρίτη φετινή εντός έδρας ήττα ανήκει στο παρελθόν για την Xanthi FC που το πρωινό της Κυριακής ξεκίνησε την προετοιμασία μικρής διάρκειας ενόψει της εμβόλιμης 15ης αγωνιστικής και το νέο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με την ΑΕΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν σε κανονικούς ρυθμούς. Ντίρεσταμ, Σόσα και Γκαργκαλατζίδης είναι τραυματίες, ενώ δεν υπολογίζεται ο Βασίλης Φασίδης που αποβλήθηκε στο παιχνίδι του Σαββάτου. Ο Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς και ο Ζεάν Μπαριέντος συμπλήρωσαν 4 κίτρινες κάρτες και θα αποφασιστούν τις επόμενες μέρες τα παιχνίδια στα οποία θα εκτίσουν την ποινή τους.

Την Δευτέρα (16/12) και ώρα 12:00 αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ομάδας θα επισκεφθεί το ΑΜΕΑ – ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΞΑΝΘΗΣ (πρώην Ψυχολογικό Κέντρο) και θα μοιράσει δώρα στους τροφίμους του Παραρτήματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια