GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«Ροκανίζει» την παράταξη Δημαρχόπουλου ο Τσέπελης. Εντεταλμένος Σύμβουλος της Διοίκησης ο Ματθαίος Σαββίδης

Να γιατί δεν επεδίωξε συμμαχίες με τις παρατάξεις ο Μ. Τσέπελης


Να γιατί δεν επεδίωξε συμμαχίες με τις παρατάξεις ο Μ. Τσέπελης

Μετά και την ανάθεση καθηκόντων στον Ματθαίο Σαββίδη που ακολούθησε αυτή του Φερντούν, αποδείχθηκε ότι ο δήμαρχος δεν επεδίωξε καμία συνένωση με τις παρατάξεις γιατί λειτουργεί στο σκοτάδι ροκανίζοντας τις παρατάξεις και πρωτίστως αυτή του Δημαρχόπουλου του αιώνιου εχθρού του.

Ο Μ. Τσέπελης ροκανίζει την παράταξη Δημαρχόπουλου και θα μπορούσε να ληφθεί ως εκδίκηση για την παραπομπή του από την παράταξη του πρώην δημάρχου στο παρελθών.

Στην ανάθεση καθηκόντων εντεταλμένου συμβούλου στο Ματθαίο Σαββίδη προχώρησε η Δημοτική Αρχή της Ξάνθης για πρώτη φορά στα αυτοδιοικητικά χρονικά της Ξάνθη. Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του Δημάρχου Μανώλη Τσέπελη, αναλαμβάνει, χωρίς αμοιβή, την εποπτεία και τον συντονισμό των δράσεων για την εφαρμογή προγραμμάτων προώθησης και ενίσχυσης του μαζικού αθλητισμού και για τη διοργάνωση και υλοποίηση αθλητικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων.

Ο λόγος πλέον στον πρώην Δήμαρχο Χ. Δημαρχόπουλο που σαφώς και πρέπει να πάρει θέση όταν ο δήμαρχος συμπεριφέρεται με σκιώδη τρόπο, απέναντι στην παράταξη του, μη σεβόμενος την οντότητα της και τον θεσμικό της ρόλο.

96ΔΣΩΚ8-5ΧΑ
Απόφαση δημάρχου


Δεν υπάρχουν σχόλια