GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Πέντε καλλυντικά που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα εορταστικό νεσεσέρ

Με τις γιορτές να κοντοζυγώνουν και τις ανάγκες σε λαμπερές εμφανίσεις να πληθαίνουν, όλες πρέπει να έχουμε ένα μαγικό οπλοστάσιο διαθέσ...


Με τις γιορτές να κοντοζυγώνουν και τις ανάγκες σε λαμπερές εμφανίσεις να πληθαίνουν, όλες πρέπει να έχουμε ένα μαγικό οπλοστάσιο διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή.

Με τα καλλυντικά δεν παίζεις άλλωστε, καθώς είναι μια υπόθεση που και σκέψη απαιτεί και τον χρόνο της θέλει.

Προνοήστε λοιπόν και εφοδιάστε το νεσεσέρ σας με τα βασικά του ρεβεγιόν, για να είστε όμορφη και λαμπερή όσο κι αν περνάει η ώρα…

Σκιές: Μια ολοκληρωμένη παλέτα στα χρώματα που προτιμάτε είναι απολύτως αναγκαία για να φωτίζουμε τα βλέφαρά μας όποτε το απαιτούν οι περιστάσεις.

Κόκκινο κραγιόν: Όχι κραγιόν γενικώς και αορίστως, αλλά κόκκινο κραγιόν, το απόλυτο χρώμα των γιορτών που απογειώνει εμφανίσεις και τονίζει τη θηλυκότητα.

Concealer: Χωρίς εντυπωσιακό δέρμα ή με κύκλους στα μάτια δεν πας πουθενά. Ένα θαυματουργό υγρό concealer θα χαρίσει φωτεινό βλέμμα και λαμπερό δέρμα.

Mascara: Χωρίς μακριές, ογκώδεις και κατάμαυρες βλεφαρίδες, κάθε look μοιάζει φτωχό. Είναι η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά.

Άρωμα: Φροντίστε μόνο να μην είναι το καθημερινό σας, αλλά εκείνο το μεθυστικό βραδινό που θα φοράτε σε ιδιαίτερες περιστάσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια