GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΤΟ ΑΚΡΙΒΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΑ… ΠΑΛΤΑ ΤΣΕΠΕΛΗ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ!

Φυσικά και δεν περιμέναμε να δούμε κάτι καλύτερο από αυτό που βλέπουμε καθημερινά πλέον με τον Δήμο Τσέπελη! Που μόνο Δήμος Ξάνθης δεν...


Φυσικά και δεν περιμέναμε να δούμε κάτι καλύτερο από αυτό που βλέπουμε καθημερινά πλέον με τον Δήμο Τσέπελη! Που μόνο Δήμος Ξάνθης δεν μπορεί να ονομαστεί, αφού όλα λειτουργούν πλέον με καθαρά παρεϊστικη λογική, όπου αν δεν είσαι του «κυκλώματος» Τσέπελη, ούτε δουλειές παίρνεις, ούτε εξυπηρετείσαι..! Βέβαια αργά ή γρήγορα οι «βόμβες» θ’ αρχίσουν κι είναι να μην σε πάρει η… κατρακύλα, αυτό όμως που δεν μπορεί να αντιληφθεί ο σημερινός Δήμαρχος είναι ένα…

Με τσαλίμια τύπου «αδελφούλη» κι ότι θέλεις εδώ είμαστε εμείς, το ακριβό ντύσιμο και τα…παλτά, δεν αλλάζει τίποτα και αντίθετα ο Δήμος πάει από το κακό στο χειρότερο, αφού αν πλέον δεν ανήκεις στους «εκλεκτούς» του Τσέπελη… είσαι «εχθρός» και αντίπαλος.

Βέβαια ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς, η κατάσταση όμως και μέσα στο Δημαρχείο είναι τραγική…
Με τις… ευνοούμενες υπαλλήλους να περνάνε μια χαρά και κάποιες να μη δουλεύουν καθόλου και με τους υπόλοιπους…να μην προλαβαίνουν!!!

(σ.σ. Βέβαια όταν και ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Δημήτρης Γαλανόπουλος ελάχιστα ασχολείται με τα θέματα αυτά, αφού παράλληλα είναι και θεματικός αντιπεριφερειάρχης, λογικό είναι οι αδικίες στη πλειοψηφία των εργαζομένων που δεν ανήκουν στον «εκλεκτό» κύκλο Τσέπελη να διογκώνεται…).


Δεν υπάρχουν σχόλια