GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Σε λειτουργία τα διόδια της Ασπροβάλτας

Σε λειτουργία τέθηκαν από χθες τα διόδια στο σταθμό της Ασπροβάλτας στον νομό Θεσσαλονίκης και για τη διέλευση τους οι οδηγοί των Ι.Χ....


Σε λειτουργία τέθηκαν από χθες τα διόδια στο σταθμό της Ασπροβάλτας στον νομό Θεσσαλονίκης και για τη διέλευση τους οι οδηγοί των Ι.Χ. αυτοκινήτων θα πρέπει να καταβάλουν το ποσό των 0,90 ευρώ.
Εκτός από τα Ι.Χ., τα δίκυκλα που θα περνούν από τα ταμεία θα πληρώνουν 0,60 ευρώ, τα φορτηγά οχήματα με ή χωρίς ρυμουλκούμενο με δύο ή τρεις άξονες και ύψος μεγαλύτερο από 2,20 μέτρων θα πληρώνουν 2,30 ευρώ, ενώ τα οχήματα με ή χωρίς ρυμουλκούμενο με τέσσερις ή περισσότερους άξονες και ύψος μεγαλύτερο από 2,20 μέτρων θα καταβάλουν το ποσό των 3,20 ευρώ.

“Λειτουργούν τα καινούργια διόδια, ενώ ετοιμάζονται και παράπλευρα. Υπάρχουν παράπονα από τους κατοίκους” δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο δήμαρχος Βόλβης, Διαμαντής Λιάμας, ζητώντας από τα αρμόδια υπουργεία να προχωρήσουν σε έκπτωση ή απαλλαγή από την υποχρέωση πληρωμής των διοδίων για τους μόνιμους κατοίκους του δήμου Βόλβης. Ο κ.Λιάμας υπενθύμισε πως από τον Οκτώβριο του 2018 έχει κατατεθεί προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας “κατά της απόφασης των υπουργών Οικονομικών και Μεταφορών για τη χωροθέτηση και την τιμολογιακή πολιτική των διοδίων”.

Παράλληλα, αναφέρθηκε σε έγγραφο που απέστειλε προς το υπουργείο Υποδομών, ζητώντας να ληφθεί υπόψιν το πρόβλημα που δημιουργείται στην περιοχή. “Αφού δεν μπορούμε να αποτρέψουμε τη λειτουργία των διοδίων τουλάχιστον να υπάρξουν ειδικά τιμολόγια για τους δημότες μας” είπε ο δήμαρχος Βόλβης.


Δεν υπάρχουν σχόλια