GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η πίεση Μετέ και των συνοδοιπόρων του φέρνουν αποτέλεσμα.

Οι πατριώτες της Θράκης που θα βρουν το δίκιο τους; Θέμα 5ον . Σχετικά με τις «Κτιριακές ανάγκες Μειονοτικού Γυμνασίου – Λυκείου Ξάν...


Οι πατριώτες της Θράκης που θα βρουν το δίκιο τους;
Θέμα 5ον . Σχετικά με τις «Κτιριακές ανάγκες Μειονοτικού Γυμνασίου – Λυκείου Ξάνθης».

Ο κ. Μέτιος πιστός εντολοδόχος όλων των κέντρων εξουσίας, ξεκινώντας από τα αρμόδια υπουργεία, τα απομακρυσμένα από τον λαό της Θράκης και καταλήγοντας στα εδώ εξωθεσμικά κέντρα που έχουν σαν βάση το προξενείο, ο κ. Μέτιος έφερε στο Περιφερειακό Συμβούλιο θέμα για το μειονοτικό γυμνάσιο και λύκειο της Ξάνθης την στιγμή που ο δήμος Ξάνθης λόγω έλλειψης κτιριακών υποδομών έχει 400 παιδάκια έξω από την προσχολική αγωγή.

Δηλαδή ο κ. Μέτιος υπακούοντας στα κελεύσματα του Μετέ, του Ζειμπέκ και των ομοίων του, αποφασίζει να χτίση νέο σχολείο, ικανοποιώντας το αίτημα ενός ιδιωτικού σχολείου, έτσι όπως τουλάχιστον αυτό τέθηκε από τον κ. Μετέ και τον Ζειμπέκ και τους ομοίους του.

Είναι απορίας ΑΞΙΟΝ γιατί και τα υπόλοιπα ιδιωτικά σχολεία δεν κάνουν έτοιμα στην Αντιπριφέρεια και μέσω αυτής, το αίτημα να φτάσει στο Περιφερειακό Συμβούλιο, για νέες σχολικές μονάδες όπου τουλάχιστον σε αυτές, δεν θα διδάσκονται αλλότρια προς τον πατριωτισμό των Θρακιωτών, θέματα.

Τελικά ποιος μίλησε για συν διοίκηση;


Δεν υπάρχουν σχόλια