GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΡΑΓΙΣΑΝ» ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΡΔΙΕΣ! Σύσσωμο το Δροσερό αποχαιρέτισε με δάκρυα στα μάτια, τα δυο παλικάρια του!

Χθες στις 3 το μεσημέρι η κηδεία των δυο αδελφών Χουσείν Σεβγή και Χουσεΐν Σέργιου που σκοτώθηκαν στο τραγικό τροχαίο της Λεωφόρου Στρ...


Χθες στις 3 το μεσημέρι η κηδεία των δυο αδελφών Χουσείν Σεβγή και Χουσεΐν Σέργιου που σκοτώθηκαν στο τραγικό τροχαίο της Λεωφόρου Στρατού

ΡΑΓΙΣΑΝ» όλες οι καρδιές! Κανείς δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυά του χθες στις 15:00 το μεσημέρι στην κηδεία των δυο αδελφών Χουσεΐν Σεβγή και Χουσεΐν Σέργιο που σκοτώθηκαν στις 21.30 της Τετάρτης στο τραγικό τροχαίο της οδού Λεωφόρου Στρατού όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό που έρχονταν από την άλλη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες και τα όσα αποκάλυψε στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Next tv ο Χουσεΐν Ογλού Οζάν, ξάδερφος των θυμάτων, τα δυο αδέλφια με τον εξάδερφό τους επέστρεφαν στο σπίτι τους από τα Κιμμέρια όταν στην επικίνδυνη στροφή, το αυτοκίνητό τους βρέθηκε στην αντίθετη πορεία με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το φορτηγάκι και να τραυματιστούν θανάσιμα.

Η κηδεία τους επρόκειτο να γίνει την Πέμπτη, καθυστέρησε όμως κι έγινε χθες Παρασκευή στις 15:00 το μεσημέρι, προκειμένου να ‘ρθούν και να τους αποχαιρετήσουν συγγενείς τους από την Γερμανία.

Σημειώνεται ότι τα δυο θύματα, ηλικίας 29 και 24 ετών, είναι παντρεμένα, με τον έναν αδελφό να έχει δυο παιδάκια και τον άλλον τρία παιδάκια ενώ η γυναίκα του είναι έγκυος και περιμένει κι άλλο παιδί.
Στην κηδεία παρών ήταν και ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης ενώ συγκλονισμένοι όλοι οι κάτοικοι του Δροσερού αποχαιρέτισαν με δάκρυα στα μάτια τους δυο νεκρούς. 
Δυο παλικάρια που όλοι είχαν να λένε τα καλύτερα λόγια.
Οι φωτογραφίες μιλάνε μόνες τους.

{fbt_gallery_post}






Δεν υπάρχουν σχόλια