GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Aπλές ιδέες για να οργανώσετε το σπίτι σας εύκολα και γρήγορα

Το συμμάζεμα της ακαταστασίας δεν αποτελεί συνήθως την κορυφή της λίστας μας για διασκέδαση. Σίγουρα, η χαρά ενός χώρου χωρίς περιττά πρ...

Το συμμάζεμα της ακαταστασίας δεν αποτελεί συνήθως την κορυφή της λίστας μας για διασκέδαση. Σίγουρα, η χαρά ενός χώρου χωρίς περιττά πράγματα είναι κάτι που επιθυμούν οι περισσότεροι άνθρωποι, αλλά το να βρεις το χρόνο (και το κίνητρο) για να το κάνεις αυτό είναι ένα άλλο θέμα.
Εδώ είναι λοιπόν οι 5 εύκολες ιδέες για να ξεκινήσετε!

1. Δοχεία αποθήκευσης τροφίμων ( Τάπερ )
Ανοίξτε τα συρτάρια και τα ντουλάπια και βγάλτε τα πάντα έξω. Συνδυάστε τα τάπερ με τα καπάκια τους και πετάξτε ή ανακυκλώστε τα κομμάτια που δεν έχουν. Ξεχωρίστε τα μεγάλα από τα μικρά. Χρησιμοποιήστε τις διαστάσεις των ντουλαπιών ή συρταριών ως φυσικό όριο και τοποθετήστε τα κατάλληλα δοχεία στον διαθέσιμο χώρο.

2. Κουζινικά είδη
Κάντε έναν έλεγχο για το ποια είδη χρησιμοποιείτε καθημερινά ή σχεδόν καθημερινά. Όντως χρειάζεστε πραγματικά όλες αυτές τις σπάτουλες και κουτάλες; Αν υπάρχουν εργαλεία ή σκεύη που θέλετε να διατηρήσετε αλλά δεν χρειάζεστε καθημερινή πρόσβαση, μετακινήστε τα σε διαφορετικό σημείο. Τοποθετήστε τα πραγματικά απαραίτητα σ’ένα σκεύος και αφήστε τα να βρίσκονται κοντά στην εστία σας.

3. Συρτάρι με κάλτσες
Βγάλτε όλες τις κάλτσες και τα καλσόν από το συρτάρι. Συνδυάστε τα ζευγάρια και επιθεωρήστε κάθε σετ για τρύπες και φθαρμένες περιοχές. Διπλώστε τα σύνολα και αν είναι σε καλή κατάσταση και επιστρέψτε τα στο συρτάρι. Μπορείτε να βάλετε ένα αρωματικό χαρτί ή αρωματικά πουγκάκια που θα δώσουν μια ιδιαίτερη αίσθηση καθαριότητας στις κάλτσες σας.

4. Προϊόντα ντους.
Ανακυκλώστε τα κενά σαμπουάν και μετακινήστε τα σπάνια χρησιμοποιούμενα αντικείμενα σε συρτάρι ή ντουλάπι. Αν έχετε κάποια προϊόντα που δοκιμάσατε αλλά δεν σας άρεσε, καλό θα ήταν να χύστε το περιεχόμενο και να ανακυκλώστε το δοχείο. Μην αφήνετε ένα προϊόν που ποτέ δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε, να καταλαμβάνει πολύτιμο χώρο στο ντους σας, δεν βοηθά κανέναν.

5. Σημείο εισόδου
Αποσυμφορήστε το χωλ σας από τα περιττά. Ανακυκλώστε την παλιά αλληλογραφία και τα διαφημιστικά φυλλάδια. Ελέγξτε για ξεχασμένα ρούχα, τσάντες και διάφορα αντικείμενα…
Να βάζετε τα κλειδιά του σπιτιού ή του αυτοκινήτου σας σε ένα σημείο ώστε να μην τα ψάχνετε την ώρα που βιάζεστε να φύγετε!


Δεν υπάρχουν σχόλια