GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



9 πράγματα που πρέπει να ξεφορτωθείς άμεσα από το σπίτι

Αν θέλεις να έχεις ένα σωστό «ενεργειακά» δωμάτιο, χωρίς να είναι υπερφορτωμένο ή υπολειτουργικό, για να εξασφαλίσεις την αρμονία του ...


Αν θέλεις να έχεις ένα σωστό «ενεργειακά» δωμάτιο, χωρίς να είναι υπερφορτωμένο ή υπολειτουργικό, για να εξασφαλίσεις την αρμονία του δωματίου, ακόμα και ενός σπιτιού, εξαρτάσαι από τις λεπτομέρειες.
Πολλές από αυτές συχνά περνούν απαρατήρητες, αν και πιθανώς υποφέρετε από το αρνητικό τους vibe.

Εξοπλισμός γυμναστικής ή εργασίας.
Σας αποσπά, διασπά τις σκέψεις σας και κατευθύνει τις ενέργειες προς άλλους στόχους και όχι προς τη χαλάρωση και την ξεκούραση.

Πράγματα κάτω από το κρεβάτι.
Tα πράγματα κάτω από το κρεβάτι απομυζούν την ενέργειά σας,
εμποδίζουν την κυκλοφορία της και γίνεται αδύνατον να έρθουν καινούργιες ευκαιρίες στη ζωή σας.

Ανεμιστήρες οροφής.
Οι ειδικοί του Φενγκ Σούι λένε ότι οι ανεμιστήρες οροφής που βρίσκονται σε συνεχή κίνηση κάνουν το τσι να αναδιανέμεται συνεχώς.

Ένα ακατάστατο γραφείο
Προσπαθείτε να μην αφήνετε τίποτα πάνω στο γραφείο, αν το έχετε μέσα στο υπνοδωμάτιο.

Καθρέπτες
Μπορείτε να επιλέξετε να μεταφέρετε τον καθρέφτη σας σε ένα άλλο δωμάτιο. Μια άλλη λιγότερο δραστική επιλογή είναι να τον τοποθετήσετε σε ένα σημείο του υπνοδωματίου από το οποίο δεν θα σας καθρεφτίζει ενώ κοιμάστε.

Τηλεοπτικές συσκευές ή ασύρματες συνδέσεις
Το να ξαπλώνει κανείς και να βλέπει τηλεόραση είναι αναμφίβολα μια απόλαυση που απολαμβάνουν πολλοί. Όμως δεν αποτελεί την καλύτερη επιλογή για το υπνοδωμάτιο. Τόσο οι τηλεοράσεις όσο και οι ασύρματες συσκευές όπως τα WiFi ρούτερ εκπέμπουν ακτινοβολία που βλάπτει τον καλό νυχτερινό ύπνο.

Έντονα χρώματα
Το πορτοκαλί, το κόκκινο και το κίτρινο αντιπροσωπεύουν την ενέργεια της φωτιάς. Τα χρώματα αυτά πρεσβεύουν το εντελώς αντίθετο της ξεκούρασης που αναζητούν οι άνθρωποι στο υπνοδωμάτιό τους. Αν και μπορεί να είναι θετικά χρώματα για το πάθος, ενθαρρύνουν επίσης τη ζήλια και την έλλειψη εμπιστοσύνης. Αντί για αυτά, συνιστούμε τις αποχρώσεις του καφέ.

Ακατάστατη ντουλάπα
Ακόμα και αν έχετε τις πόρτες της κλειστές για να μη βλέπετε την ακαταστασία, μια ακατάστατη ντουλάπα είναι ένα από τα πράγματα που δεν πρέπει να έχετε στο δωμάτιό σας. Τα πράγματα αυτά που καταλαμβάνουν χώρο δεν επιτρέπουν την είσοδο νέας ενέργειας. Επίσης η απόφαση να μην απαλλαγείτε από υλικά πράγματα που δεν χρειάζεστε προβάλλεται και στη ζωή σας.

Ψεύτικα λουλούδια
Σύμφωνα με τους ειδικούς του Φενγκ Σούι, τα ψεύτικα λουλούδια ενθαρρύνουν την απιστία και την προδοσία. Αντιπροσωπεύουν εξωσυζυγικές σχέσεις και μπορούν να προσελκύσουν αυτό το είδος προβλήματος ανάμεσα στους συντρόφους.


Δεν υπάρχουν σχόλια