GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ! Με εντολή Ιππ. Καμαρίδη και υπογραφή του Αν. διευθυντή της ΔΕΥΑΞ Δ. Λεπίδα….ευχές στα φιλικά τους ΜΜΕ ύψους 992 ευρώ! Δείτε την απόφαση!!!

Για πρώτη φορά στην ιστορία της εταιρείας, διοίκηση και δευθυντής ΔΕΥΑΞ , "μοιράζουν" χρήμα της εταιρείας σε εφημερίδες για....


Για πρώτη φορά στην ιστορία της εταιρείας, διοίκηση και δευθυντής ΔΕΥΑΞ , "μοιράζουν" χρήμα της εταιρείας σε εφημερίδες για....δημοσίευση ευχών!!!! Το χρήμα ρέη...


Κύριε Λεπίδα, μπορεί να μας "δείξετε" στη 5ετία του Σδρέβανου να έχετε υπογράψει μια τέτοια παρόμοια απόφαση;

Με εντολές του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη και την υπογραφή του αν. γεν. διευθυντή της ΔΕΥΑΞ ΛΕΠΙΔΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, δόθηκαν ΕΥΧΕΣ του Προέδρου και της Διοίκησης σε όλες τις τοπικές εφημερίδες (ημερήσιες και εβδομαδιαίας) που συμπτωματικά γράφουν μόνο....καλά λόγια για τον Πρόεδρο και την διοίκησή του και ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ τα όσα καταγγέλλει σύσσωμη η αντιπολίτευση και αφορούν την αδιαφάνεια και αντιδημοκρατικότητα με την οποία λειτουργεί η πλειοψηφία της σημερινής διοίκησης.

Το ωραίος και τραγελαφικό της ιστορίας; 
Στην απόφαση που ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ο κ.Δημήτρης Λεπίδας επικαλείται την πρόσφατη απόφαση της Γεν. Γραμματείας –που δεν είναι τελεσίδικη αφού εκ του Νόμου οι 16 Περιφερειακές εφημερίδες που έχουν μείνει εκτός έχουν δικαίωμα να κάνουν αίτηση θεραπείας μέσα σε έναν μήνα και χρησιμοποιείται ως "άλλοθι" από τον συγκεκριμένο στέλεχος της ΔΕΥΑΞ για να κοπούν οι εφημερίδες "Μαχητής" και "Αδέσμευτη"!

Απόφαση που δόθηκε με προφορική εντολή του Προέδρου Ιπποκράτη Καμαρίδη στον Δημ. Λεπίδα προκειμένου ο ίδιος να αποφύγει τις…Νομικές συνέπειες που συνιστά μια τέτοια πράξη!!! Με σκοπό οι εντολές δημοσίευσης των ΕΥΧΩΝ της ΔΕΥΑΞ να δοθούν μόνο στις εφημερίδες που γράφουν "καλά λόγια" για τον...Πρόεδρο Ιπποκράτη Καμαρίδη και την διοίκησή του!!!

Γνωρίζοντας φυσικά οτι εμείς θα δημοσιοποιούσαμε το συγκεκριμένο γεγονός!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια