GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Επιστρέφει ο Γιώργος Παράσχος μετά από 9 χρόνια-Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Ο Γιώργος Παράσχος επιστρέφει στην Ξάνθη μετά απο 9 χρόνια και αυτή θα είναι η τρίτη του παρουσία ως προπονητής της ομάδας.


Ο Γιώργος Παράσχος επιστρέφει στην Ξάνθη μετά απο 9 χρόνια και αυτή θα είναι η τρίτη του παρουσία ως προπονητής της ομάδας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι άνθρωποι της Ξάνθης κατέληξαν στον αντικαταστάτη του Κίκο Ραμίρεθ, με τον πολύπειρο Έλληνα προπονητή να αναλαμβάνει την ομάδα μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Παράσχος έχει καθίσει στον πάγκο της Ξάνθης 33 φορές στο πρωτάθλημα, με απολογισμό 9 νίκες, 13 ισοπαλίες και 11 ήττες.

Στο πλευρό του θα είναι ο Κομοτηναίος βετεράνος ποδοσφαιριστής και πρώην προπονητής της Ξάνθης και μέχρι πρότινος Υπεύθυνος της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Κομοτηνής, Παναγιώτης Γκουτσίδης, που επιστρέφει στην αγαπημένη του Ξάνθη.

Την οποία έχει τιμήσει ως ποδοσφαιριστής στις εποχές της ανόδου στην Α’, βοηθός προπονητή αλλά και υπηρεσιακός προπονητής οποτε τον χρειάστηκε η ομάδα, και αυτός μετά απο 10 χρονια και το 2009.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
Ο Γιώργος Κόλτσης και ο Τάσος Σιδερίδης μετά τις τελευταίες τους οδηγίες ανακοίνωσαν την αποστολή της ομάδας που απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Άμπαντ, Μπέντο, Καρασαλίδης, Σόσα, Λισγάρας, Λεωντσάκος, Ντίρεσταμ, Θυμιάνης, Τζουρίτσκοβιτς, Καμαρά, Εντουάρντο, Ντε Λούκας, Πολέττο, Κοβάσεβιτς, Ντε Αμορίμ, Μπαριέντος, Τερκί, Στάρτζεον, Ρενέλα.
#XANTHIFC
Η Ξάνθη βρίσκεται στην 4η θέση της Super League με 19 βαθμούς σε 12 παιχνίδια.


Δεν υπάρχουν σχόλια