GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Για πρώτη φορά μετά απο 6 χρόνια, χωρίς λούνα παρκ τα Χριστούγεννα η Ξάνθη του Τσέπελη και του Ασκαρίδη!

Για πρώτη φορά μετά από 6 χρόνια (4 χρόνια με το Λύκειο και δυο με τον Λύρατζη) δεν θα έχει λούνα παρκ τα Χριστούγεννα ο Δήμος Ξάνθης γι...


Για πρώτη φορά μετά από 6 χρόνια (4 χρόνια με το Λύκειο και δυο με τον Λύρατζη) δεν θα έχει λούνα παρκ τα Χριστούγεννα ο Δήμος Ξάνθης για τα μικρά παιδάκια είτε στην κεντρική πλατεία, είτε στην Ευχούπολη!

Ο λόγος; Μάλλον δεν θα μπορούσε να βρουν Λούνα Παρκ με ....απευθείας ανάθεση, είτε ο κύριος Ηλίας Ασκαρίδης με την κυρία Φένια, είτε ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης..!

Να λέμε τα θετικά, αλλά να λέμε κι αυτά αφού μετά 6 χρόνια στερεί από τη πόλη ο Δήμαρχος Τσέπελης και η «κομπανία» του! (σ.σ. Βέβαια θα μας ανταμείψει φαντάζομαι ο κύριος Τσέπελης με κάποιο καινούργιο κουστούμι ή παλτό...οπότε καλύφθηκε το κενό!)

Τέλος η εξέδρα φέτος δεν έχει σκηνή, προφανώς γιατί αυτό αποτελούσε το μοναδικό αίτημα της Θρακικής Σκηνής (σ.σ. Κλειστή εξέδρα...), προκειμένου να παρουσιάσει δωρεάν τη ΒΡΑΔΙΑ ΟΝΕΙΡΩΝ για την υποδοχή του νέου χρόνου...!

Ο κύριος Τσέπελης με τον Πρόεδρό του Ηλία Ασκαρίδη, αποφάσισαν η υποδοχή του νέου χρόνου φέτος να γίνει με....d.j.

(σ.σ. Κι όμως, θα μπορούσαν φέρουν τον ...Τσικουλάτα για να δώσουν το δικό τους "σήμα κατατεθέν" για την ξεχωριστή πολιτιστική τους παιδεία..!..)


Δεν υπάρχουν σχόλια