GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εκδηλωση για το 5 χρόνια ΚΛΕΙΣΤΟ Κολυμβητήριο Ξάνθης! Ποιοί πήγαν, τι αγώνες διεξήχθηκαν χωρίς...νερό!

Εκδήλωση για τα 5 χρόνια κλειστό κολυμβητήριο Ξάνθης, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22/12/2019 στον προαύλιο χώρο του κολυμβητηρίου Ξάν...


Εκδήλωση για τα 5 χρόνια κλειστό κολυμβητήριο Ξάνθης, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22/12/2019 στον προαύλιο χώρο του κολυμβητηρίου Ξάνθης. Από την εκδήλωση απουσίαζαν σύσσωμες οι Παρατάξεις, «Δύναμη για το αύριο», του Δημάρχου Ξάνθης Μανόλη Τσεπελη, Δήμος Πρότυπο, του Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου και ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ του Πασχάλη Λύρατζη.Παραβρέθηκαν όμως πάνω απο 200 άτομα, φίλοι του κολυμβητηρίου και απλοί πολίτες.

Παρευρέθηκαν στην εκδήλωση οι Ιωάννης Παπαχρόνης, της δημοτικής παράταξης ΑΓΑΠΗ για τη Ξάνθης, Γιώργος Χατζηθεοδώρου της παράταξης Πολίτες για τη Ξάνθη, Αφεντούλης Τσακίρης και Καλίδης, Δημοτικοί σύμβουλοι, ο Πρόεδρος των ξενοδόχων Ξάνθης Γιάννης Ιερόπουλος με τον εκπαιδευτικό Δημήτρη Γκαγκαλίδη καθώς επίσης και ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Δημήτρης Πετρόπουλος. Στην εκδήλωση μίλησε με πολύ μεγάλη συγκίνηση, ο παλιός και επί πολλά χρόνια Ζωντανός θρυλικός πρόεδρος του ΚΟΞ Μάριος Κουτσουριδης που αναφέρθηκε στην ίδρυση του ΚΟΞ το 1954, τονίζοντας οτι ήταν ο πρώτος Ηπειρωτικός σύλλογος (χωρίς λιμάνι) και ο 21ος κολυμβητικός σύλλογος στη χώρα.

Επίσης μίλησε και ο νυν πρόεδρος του ΚΟΞ Απόστολος Μουτουσίδης για το κλειστό κολυμβητήριο, και αναφέρθηκε στις κατά καιρούςτις υποσχέσεις των δημάρχων, πρώην και νυν.

Πλήθος κόσμου απόλαυσε συμβολικά τους κολυμβητικούς αγώνες στην άσφαλτο, αφού δεν υπήρχε νερό και πισίνα...! Ενώ κολυμβητές και κολυμβήτριες έδωσαν έντονο το παρόν με πλακάτ και συνθήματα διαμαρτυρίας.

Κολυμβητικοί αγώνες στο...τσιμέντο του κολυμβητηρίου! Απόντες οι "λαλίστατοι" Φανουράκης-Τσέπελης, Ιπποκράτης Καμαρίδης






Δεν υπάρχουν σχόλια