GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΔΡΕΒΑΝΟΣ: Έργο της δικής μου διοίκησης στη ΔΕΥΑΞ, το έργο του πόσιμου νερού με Π/Υ 242149 ΕΥΡΏ!!!

Με αφορμή την επίσκεψη του Μέτιου στην ΔΕΥΑΞ και τις ανακοινώσεις της Περιφέρειας για τις ΔΕΥΑ ο πρώην Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Μαρίνος Σδρ...


Με αφορμή την επίσκεψη του Μέτιου στην ΔΕΥΑΞ και τις ανακοινώσεις της Περιφέρειας για τις ΔΕΥΑ ο πρώην Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Μαρίνος Σδρέβανος σχολίασε τα παρακάτω στο fb:

Αναλυτικά όλη η ανάρτηση του πρώην Προέδρου στο f.b έχει ως εξής: :
Marinos Sdrevanos

Αναρτήθηκε πριν λίγο στην ιστοσελίδα της TV Ροδόπη Αν. Μακεδονίας- Θράκης, η ένταξη έργων, ύψους 2,7 εκατομμυρίων, που αφορούν τη διαχείριση και ασφάλεια του πόσιμου νερού. Μεταξύ των έργων συμπεριλαμβάνεται και το έργο με Π/Υ 242.149,00 Ευρώ, που είχε προταθεί από την προηγούμενη διοίκηση της ΔΕΥΑΞ τον Νοέμβριο του 2018.


Η ανάρτηση συνοδεύεται από φωτογραφία του προέδρου της ΔΕΥΑΞ, εντός του γραφείου του, στην οποία ποζάρουν, μαζί με τον πρόεδρο της επιχείρησης, ο περιφερειάρχης Αν.Μακεδο-νίας και Θράκης, ο δήμαρχος Ξάνθης, ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης καθώς και ο περιφερειακός σύμβουλος κ.Κων/νος Κουρτίδης.

Φαντάζομαι ότι, όταν θα ενταχθεί έργο της παρούσας διοίκησης, η φωτογραφία που θα αναρτηθεί στα ΜΜΕ θα περιλαμβάνει και τον κύριο Πρωθυπουργό και ίσως και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η Διοίκηση Σδρέβανου, είχε υποβάλλει για ένταξη επτά συνολικά έργα, από τα οποία, τρία έργα ήδη εκτελούνται, δύο άλλα εντάχθηκαν πρόσφατα, για τα οποία βέβαια η παρούσα διοίκηση δεν μπήκε στον κόπο να ενημερώσει τους συνδημότες μας, ενώ το έβδομο βρίσκεται στο στάδιο της αξιολόγησης. Όλα αυτά χωρίς παράτες, φωτογραφίες κ.λ.π, τα οποία, όταν παράγεις έργο, είναι περιττά.

Tι έλεγε το δελτίο τύπου της Περιφέρειας ΑΜΘ:



Δεν υπάρχουν σχόλια