GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Υπέροχο το φετινό Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Φανουράκη! Χαλάλι τα λεφτά κι ας είναι… 10.000 ευρώ παραπάνω από το περσινό!

Το φετινό Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Φανουράκη (σ.σ. Γιατί αυτός το επέλεξε το «έκλεισε» και υπέγραψε την απευθείας ανάθεσή του…) αν...


Το φετινό Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Φανουράκη (σ.σ. Γιατί αυτός το επέλεξε το «έκλεισε» και υπέγραψε την απευθείας ανάθεσή του…) αναμφισβήτητα είναι πολύ όμορφο.
-Ίσως το ομορφότερο τουλάχιστον της τελευταίας 15ετίας, αφού δυστυχώς μετά την εποχή Φ. Αμοιρίδη και ειδικότερα επί Λάκη Στυλιανίδη, περισσότερο… «θάμνοι» στολίζονταν την Πλατεία παρά ψηλά και λαμπερά δέντρα!

Καθότι ο Λάκης ήθελε φυσικά δέντρα κι όχι τεχνητά…
……
*Όταν λοιπόν επί μια 5ετία ασκείς σκληρή κριτική στο Δημαρχόπουλο και ζητάς ένα ψηλό και λαμπερό δέντρο που να φαίνεται στην άκρη της 28ης Οκτωβρίου μπαίνοντας από την πλατεία Ελευθερίας, σίγουρα δεν μπορείς να μη χαρείς και να μην πεις ΜΠΡΑΒΟ στο Δήμο Ξάνθης για το φετινό του δέντρο που αν και δεν άναψε ακόμη επίσημα, εν τούτοις είναι με μια απλή λέξη ΥΠΕΡΟΧΟ! Κι όταν ανάψουν και τα στολίδια θα είναι ΜΑΓΙΚΟ!


*Βέβαια κάποιοι αναφέρθηκαν στην αξία του φετινού δέντρου που αγγίζει τις 25.000 ευρώ, δηλαδή 10.000 ευρώ περισσότερα από την αγορά του περσινού δέντρου, η χαρά όμως όλων των πολιτών και ιδίως των παιδιών για το φετινό Χριστουγεννιάτικο δέντρο, δεν μετριέται με… κάτι παραπάνω! Και κατά την προσωπική μου άποψη… χαλάλι του!! Είναι ένα δέντρο που αξίζει στη Ξάνθη και στους πολίτες της. Άλλωστε εκτός από το DEB, το Τουρκικό Προξενείο, τα Κιμμέρια κλπ ο Δημαρχόπουλος έχασε και από τον… εαυτό του!!! Κι αν ακόμη οι «δαίμονές» του τον ταλαιπωρούν τόσο πολύ, ώστε να μην αντιλαμβάνεται το αυτονόητο, τότε ακόμη περισσότερο κακό του κεφαλιού του!

Αφού μερικά πράγματα είναι τόσο απλά… που δεν χρειάζεται να ‘σαι μεγάλος πολιτικός ή κάτι το ξεχωριστό για να τα αντιληφθείς!
……
*Το φετινό Χριστουγεννιάτικο δέντρο μου θύμισε λοιπόν τη λάμψη που είχε δώσει στο κέντρο της πόλης το υπέροχο δέντρο του Φ. Αμοιρίδη που για την εποχή του ήταν αξεπέραστο και πανέμορφο…
Και μας έκανε να βολτάρουμε συνεχώς με το αυτοκίνητο από την πλατεία Ελευθερίας προς την κεντρική πλατεία…για να θαυμάσουμε τα στολίδια και την λάμψη του.
Και φυσικά προσπερνάω τις εποχές Στυλιανίδη που επέμενε σε… φυσικά μικρά δεντράκια και δυστυχώς «υποβάθμιζαν» όχι μόνο το κέντρο της πόλης αλλά και την αγορά!
ΜΠΡΑΒΟ λοιπόν με κεφαλαία σε αυτόν που επέλεξε το φετινό υψηλό και ογκώδες δέντρο, γιατί μας έδωσε όλους χαρά!!!

Κατά τα λοιπά… τα πολλά τα λόγια είναι φτώχια!
……
*Και βέβαια θα με ρωτήσετε δικαίως, μια ολόκληρη στήλη για ένα… Χριστουγεννιάτικο δέντρο;
Μα τα μικρά κάνουν και τα… ΜΕΓΑΛΑ! Αφού στο τέλος αυτό που μένει στη ζωή είναι οι στιγμές που... ζούμε και μένουν!

Και στο φετινό Χριστουγεννιάτικο δέντρο προβλέπω να γίνει… λαϊκό προσκύνημα ντόπιων και επισκεπτών που θα θέλουν να φωτογραφηθούν μπροστά του ή να βγάλουν μια… selfies στο fb!!!







Δεν υπάρχουν σχόλια