GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΛΑΜΙΑ – XANTHI FC 1-0

Στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της Super League 1, η Xanthi FC γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη Λαμία εκτός έδρας. Στον αγώνα που έγιν...


Στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της Super League 1, η Xanthi FC γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη Λαμία εκτός έδρας. Στον αγώνα που έγινε το Σάββατο το βράδυ στο ΔΑΚ Λαμίας, η τοπική ομάδα πήρε τους βαθμούς της επιτυχίας σκοράροντας στο β’ ημίχρονο με το γκολ του Μπεχαράνο στο 54′. Η ομάδα του Κίκο Ραμίρεθ που είχε αρκετές απουσίες, παρά την προσπάθειά της έμεινε για 5ο διαδοχικό παιχνίδι μακριά από τη νίκη, παραμένοντας στους 16 βαθμούς στον σχετικό πίνακα.

Στις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης, στο 12′ ο Τζουρίτσκοβιτς έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής με τον τερματοφύλακα να αποκρούει και στην εξέλιξη της φάσης ο Ρενέλα σούταρε με τον Θεοδωρόπουλο να αποκρούει και πάλι. Στο 15′ μετά από λάθος γύρισμα ο Ντελ Πίνο έκανε το σουτ από πλάγια με τον Άμπαντ να μπλοκάρει την μπάλα. Στο 21′ η κεφαλιά του Αντέτζο μετά την εκτέλεση φάουλ, σταμάτησε στην αγκαλιά του Άμπαντ και δύο λεπτά αργότερα μετά τη σέντρα του Σκόνδρα, ο Τουράμ έπιασε την κεφαλιά την οποία μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Στο 31′ ο Ντελ Πίνο από πλάγια σούταρε με τον Άμπαντ να αποκρούει σε κόρνερ με τα πόδια. Στο 41′ το δυνατό χαμηλό σουτ του Τζουρίτσκοβιτς έξω από την περιοχή μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Θεοδωρόπουλος.

Στο 47′ το σουτ του Δημούτσου πέρασε άουτ ενώ στο 54′ ο Μπεχαράνο δέχθηκε την πάσα του Ντελ Πίνο και με διαγώνιο πλασέ έκανε το 1-0. Στο 58′ το πλασέ του Μπεχαράνο μπλόκαρε ο Άμπαντ με διπλή προσπάθεια. Στο 69′ το σουτ του Μαλεζά μπλόκαρε ο Θεοδωρόπουλος και στο 70′ ίδια κατάληξη για την κεφαλιά του Τουράμ. Στο 76′ ο Μπαριέντος από πλάγια έκανε την σέντρα που πέρασε ανεκμετάλλευτη και στο 84′ ο Άμπαντ απέκρουσε ενστικτωδώς, όπως και την προσπάθεια του Ρόμανιτς λίγο αργότερα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Στέφανος Κουμπαράκης (ΕΠΣ Θράκης), με α’ βοηθό τον Χρήστο Μπαλτά (ΕΠΣ Αχαΐας), β’ βοηθό τον Χρήστο Τζιώτζιο (ΕΠΣ Θράκης), 4ο διαιτητή τον Δημήτρη Καραντώνη (ΕΠΣ Ημαθίας), διαιτητή VAR τον Αθανάσιο Σέζο (ΕΠΣ Κιλκίς) και διαιτητή AVAR τον Μιχαήλ Παπαδάκη (ΕΠΣ Ηρακλείου).

ΛΑΜΙΑ (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Σκαρντοβέλι, Σκόνδρας, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Δημούτσος, Ρόμανιτς, Μπεχαράνο, Τουράμ (94′ Βλαχομήτρος), Ντελ Πίνο (73′ Σάλιακας), Καραμάνος (86′ Βύντρα).

XANTHI FC (Κίκο Ραμίρεθ): Άμπαντ, Σόσα, Μαλεζάς, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Τερκί, Μουλέν (70′ Ντε Λούκας), Εντουάρντο (85′ Πολέττο), Τζουρίτσκοβιτς (64′ Μπαριέντος), Ντε Αμορίμ, Ρενέλα.







Δεν υπάρχουν σχόλια