GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΠΡΩΙΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΗ MVP

Με δυνατούς ρυθμούς και αυξημένη ένταση συνέχισε την προετοιμασία της η Xanthi FC για την επόμενη αναμέτρηση, την 5η φετινή εντός έδρα...


Με δυνατούς ρυθμούς και αυξημένη ένταση συνέχισε την προετοιμασία της η Xanthi FC για την επόμενη αναμέτρηση, την 5η φετινή εντός έδρας, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Ο Κίκο Ραμίρεθ και οι συνεργάτες του καταστρώνουν τα πλάνα τους δίνοντας τις αντίστοιχες οδηγίες στους ποδοσφαιριστές σε θέματα τακτικής, έτσι ώστε η ομάδα να είναι πανέτοιμη για την 6η φετινή της νίκη. Μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης η Xanthi FC δούλεψε σε ανασταλτικότητα και επιθετική οργάνωση ενώ παράλληλα δόθηκε έμφαση και στα τελειώματα φάσεων. Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Μπαξεβανίδης.

Ορίστηκαν οι διαιτητές της 10ης αγωνιστικής της Super League 1. Την αναμέτρηση στο Xanthi FC Arena μεταξύ της ομάδας μας με τον Πανιώνιο, θα διευθύνει ο Ευστάθιος Γκορτσίλας (ΕΠΣ Μακεδονίας), με α’ βοηθό τον Λάζαρο Δημητριάδη (ΕΠΣ Μακεδονίας), β’ βοηθό τον Πέτρο Πάτρα (ΕΠΣ Μακεδονίας), 4ο διαιτητή τον Δημήτριο Μαλουτά (ΕΠΣ Ημαθίας) διαιτητή VAR τον Γιώργο Κομίνη (ΕΠΣ Θεσπρωτίας) και διαιτητή AVAR τον Ανδρέα Μεϊντανά (ΕΠΣ Αχαΐας).

Το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία των XanthiFans στην οδό Μπρωκούμη πραγματοποιήθηκε η βράβευση του MVP της ομάδας μας στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο Κάρλος Άμπαντ δέχθηκε το αναμνηστικό βραβείο από τον Μουσταφά Ογλού Μουσταφά, ευχαρίστησε τον κόσμο που τον επέλεξε και «ανανέωσε» το ραντεβού του με τους φιλάθλους της Ξάνθης στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι, αυτό της ερχόμενης Κυριακής με τον Πανιώνιο. Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να βγει αναμνηστικές φωτογραφίες με φιλάθλους της ομάδας και να δεχθεί τα όμορφα δώρα που του είχαν ετοιμάσει οι XanthiFans.














Δεν υπάρχουν σχόλια