GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Άλογο έπεσε σε φρεάτιο στην περιοχή του Ν. Ζυγού - Επιχείρηση διάσωσης από την Πυροσβεστική Υπηρεσία!

Ένα άλογο έπεσε μέσα σε φρεάτιο κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες ενώ για το συμβάν ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική γ οποία και έσπ...


Ένα άλογο έπεσε μέσα σε φρεάτιο κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες ενώ για το συμβάν ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική γ οποία και έσπευσε στο σημείο. Κλιμάκιο της 4ης ΕΜΑΚ κινητοποιήθηκε από την Κομοτηνή και έσπευσε επίσης στην περιοχή για την επιχείρηση διάσωσης του αλόγου.

Το άτυχο ζώο δέθηκε και μεταφέρθηκε στην επιφάνεια αβλαβές ενώ στην επιχείρηση διάσωσης συμμετείχε ένας χειριστής του φορτωτή του Δήμου Αβδήρων καθώς και κτηνίατροι.

Τι αναφέρει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης για το συμβάν
Την Πέμπτη 07-11-2019 και Ω/08:25΄, η Υπηρεσία μας δέχθηκε κλήση για παροχή βοηθείας σε εγκλωβισμένο άλογο στο 3ο χλμ Ξάνθης-Λάγους στην περιοχή του Νέου Ζυγού. Στο σημείο έφτασαν 2 πυροσβεστικά οχήματα με 5 άνδρες της Π.Υ. Ξάνθης και 1 όχημα με 3 άνδρες της ΕΜΑΚ Α.Μ.Θ. με της οποίας την συνδρομή απεγκλώβισαν το άλογο από φρεάτιο βάθους 4 μέτρων περίπου το οποίο βρισκόταν εντός αγροτεμαχίου. 

Στο σημείο παραβρέθηκε και ο Διοικητής της Υπηρεσίας μας ο οποίος συντόνισε την επιχείρηση απεγκλωβισμού του αλόγου. Το άλογο ανασύρθηκε με επιφανειακές εκδορές. Στο σημείο παραβρέθηκαν και χωματουργικά μηχανήματα του Δήμου Ξάνθης καθώς και 1 κτηνίατρος της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας.

Ο Αν. Διοικητής
Αναστάσιος Γ. Τοπαλίδης
Επιπυραγός



Δεν υπάρχουν σχόλια