GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Αύξησε την ένταση και την διάρκεια των ασκήσεων της Παρασκευής ο Κίκο Ραμίρεθ. Στην διπλή προπόνηση της ημέρας, τόσο το πρωί όσο και ν...


Αύξησε την ένταση και την διάρκεια των ασκήσεων της Παρασκευής ο Κίκο Ραμίρεθ. Στην διπλή προπόνηση της ημέρας, τόσο το πρωί όσο και νωρίς το απόγευμα, προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές ακολούθησαν το πρόγραμμα της ομάδας που περιλάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης, φυσικής κατάστασης, ταχυδύναμης και τακτικής. Η ξανθιώτικη ομάδα προετοιμάζεται για την αναμέτρηση του Σαββάτου 23/11 με αντίπαλο τη Λαμία εκτός έδρας στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της Super League 1, χωρίς να έχει στην διάθεσή της τους διεθνείς Καμαρά, Ντίρεσταμ, Φάκκη και Θυμιάνη. Τα ατομικά τους προγράμματα ακολουθούν οι Μπαξεβανίδης – Φοσέ.

Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης της Xanthi FC, ο εκ των αρχηγών της ομάδας μας Χρήστος Λισγάρας, παρέλαβε το βραβείο του MVP στον αγώνα της 10ης αγωνιστικής, όπου συγκέντρωσε τις περισσότερες προτιμήσεις του κοινού που ψήφισε στον διαγωνισμό μας στο instagram. Το ειδικό βραβείο παρέλαβε από την Ακαδημία ποδοσφαίρου του Ηρακλή Ζυγού σε μία όμορφη γιορτή που στήθηκε στο γήπεδό του με πρωταγωνιστές τους μικρούς αθλητές που είχαν την ευκαιρία να περάσουν μερικές στιγμές με τον αγαπημένο τους ποδοσφαιριστή.


Δεν υπάρχουν σχόλια