GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Σαπούνι: Οι απίστευτες χρήσεις του που θα σας «λύσουν» τα χέρια

Ακόμη και αν είστε οπαδός του υγρού σαπουνιού μην εγκαταλείπετε το παραδοσιακό σαπούνι, γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνετε ...


Ακόμη και αν είστε οπαδός του υγρού σαπουνιού μην εγκαταλείπετε το παραδοσιακό σαπούνι, γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνετε κάποια εκπληκτικά πράγματα στο σπίτι σας.

Συρτάρια και συρόμενες πόρτες
Όταν τα συρτάρια ή οι συρόμενες πόρτες δεν ανοίγουν ομαλά, μια γραμμή σαπουνιού μπορεί να λύσει το πρόβλημα. Τρίψτε τη ράβδο σαπουνιού στις άκρες των συρταριών ή στις τροχιές των πορτών για να γλιστρούν εύκολα.

Συναρμολόγηση επίπλων
Εάν προσπαθείτε να συναρμολογήσετε ένα έπιπλο και δυσκολεύεστε καλύψτε τις βίδες με λίγο σαπούνι.

Τρύπες στους τοίχους
Εάν έχετε τρύπες ορατές στους τοίχους επιλέξτε ένα σαπούνι που ταιριάζει με το χρώμα του τοίχου σας. Τρίψτε το πάνω από στην τρύπα για να τη γεμίσετε μέχρι να έρθει η ώρα να βάψετε ξανά.

Κλειδαριές
Αν μια κλειδαριά πόρτας είναι σκληρή σύρετε το κλειδί πάνω από μια στεγνή ράβδο σαπουνιού. Τοποθετήστε το κλειδί στην κλειδαριά και γυρίστε το μερικές φορές.

Διαρροές
Αν δεν μπορείτε να εντοπίσετε μια διαρροή στην παιδική πισίνα, για παράδειγμα, βυθίστε ένα σαπούνι και τρίψτε το πάνω από τις ύποπτες περιοχές. Η σαπουνάδα θα δημιουργήσει μια φούσκα όταν ο αέρας διαφεύγει.

Φερμουάρ
Περάστε το σαπούνι πάνω από τα δόντια του φερμουάρ για να το επισκευάσετε πιο εύκολα.


Δεν υπάρχουν σχόλια