GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εφόσον η διοίκηση της ΔΕΥΑΞ δεσμεύθηκε ας περιμένουν οι Κιμεριώτες

Με αφορμή όσα ακούστηκαν στο δημοτικό συμβούλιο της Ξάνθης και την καταγγελία κατοίκων των Κιμερίων που δεχτήκαμε σχετικά με το νερό π...


Με αφορμή όσα ακούστηκαν στο δημοτικό συμβούλιο της Ξάνθης και την καταγγελία κατοίκων των Κιμερίων που δεχτήκαμε σχετικά με το νερό που περιέχει πολλά νιτρικά, ακολούθησε η δέσμευση της ΔΕΥΑΞ που λέει ότι θα εμπλουτίσουν το νερό που προέρχεται από τις γεωτρήσεις του Δροσερού και που κατά κοινή ομολογία ευθύνεται για την νιτρικότητα, με νερό από άλλες γεωτρήσεις μικρότερης περιεκτικότητας που θα μειώσουν κατά 50% περίπου την ποσότητα που αποδεδειγμένα είναι επιβλαβής για τον άνθρωπο και ιδιαίτερα στα μικρά παιδιά. Αυτή είναι μία θετική δέσμευση και οι κάτοικοι των Κιμερίων δεν έχουν παρά να περιμένουν την υλοποίηση της.

Και για να λέμε του στραβού το δίκιο το πρόβλημα δεν προέκυψε τώρα.
Υπομονή λοιπόν και ας μην αντιπολιτευόμαστε με θέμα το νερό. Αρκεί βέβαια και η ΔΕΥΑΞ να κάνει την σύνδεση του υδραγωγείου με «καθαρό» νερό σύντομα και όχι στην άλλη προεκλογική περίοδο να ακούμε πάλι ότι … «θα σας φέρουμε στα Κιμέρια και νερό για να … πίνετε εσείς και τα ζωντανά σας».


Δεν υπάρχουν σχόλια